Dovolená Beskydy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3241
18.2.08 17:23

Dovolená Beskydy

Ahoj moc, moc prosím o nějaký tip na hotel v Beskydech a okolí. Nejlépe s krytým bazénem, kdyby nevyšlo počasí, a nějakými hřišti nebo atrakcemi pro děti. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2304
18.2.08 18:45

Jsem z Roznova p. R. a jediny hotel tady u nas s vnitrnim bazenem je www.hotelrelax.cz Vlastni zkusenost se sluzbami nemam, jelikoz jako mistni se v hotelu neubytovavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
18.2.08 18:51

Já vlastní zkušenost s tímto hotelem mám - protože nejsem místní :lol: :lol: , ale mohu ho vřele doporučit. Venkovní i vnitřní bazén, hřiště pro děti, bazén k dispozici po celou dobu pobytu v ceně. Je možné doobjednat si i léčebné procedůry. Pokoje jsou kompletně zrekonstruované, příslušenství taky. K pokoji je balkón.Jsou tam dva výtahy, do kterých se vejde i kočárek. My jsme byli hodně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.2.08 12:52

Ahoj. My Byli vloni V hotelu Sepetná, cca 15km od Rožnova, krytý bazén vedle hotelu, hřiště, lesy. Hotel po rekonstrukci, výtah, jen je třeba dát pozor při výběru pokoje- my měli malinký a když ještě přibyla postýlka, bylo tam málo místa. Jídlo dobré, celkem ochotní, jen málo židliček v jídelně. Dobře vyberte.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.2.08 18:55

tady je to dobry… http://www.napluskovci.com/
jen si tam zavolej,jak je to s bazenem mimo sezonu..

a tady je hotel Monter s bazenem nas Ostravici,patri splocnosti Sepetna (jak uz tu nekdo radil,jen tenhle neni u Roznova

http://www.regionbeskydy.cz/…/clanek.aspx?…
nemusite bydlet v hotelu,maji i myslim dva penziony…
(vlastni zkusenosti nemame,jen z doslechu…)

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.2.08 21:42

Holky, moc díky za odpovědi, jedeme až o prázdninách, ale vybrat musím už teď, když to z práce zaplatí :wink: Ještě se rozmýšlím, líbí se mi skoro všechny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
21.3.15 19:32

Holky, byly jste nektera tady??? Penzion Ildam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.3.15 20:25
@ity píše:
Holky, byly jste nektera tady??? Penzion Ildam???

to je v Beskydech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
21.3.15 20:29

@Ali-Ali ano, ano… chtěla jsem vlozit cely odkaz, ale nejde to…nemuzu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
21.3.15 20:44

Aha, tak se omlouvam, je to Bohutin…Nechapu, zadala jsem dovolena v Beskydech…a tohle mi vyjelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
21.3.15 21:14

Horni Becva hotel DUO.Byli jsme tam dvakrat v zime a ja jeste dvakrat s kamaradkami na „pilates vikend“ a vzdycky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.3.15 20:12

galik

Chtěla jsem se zeptat jak se tam dá trávit čas kromě koupání v hotelu Horal. díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 19:16

Ahoj, myslíte si že je rozumné jet v létě s 9 měsíčním miminkem do hotelu Sepetná? Jeli bychom jen s přítelem a prckem a mám trochu strach, že třeba budeme mít deštivé počasí. A pak opravdu nevím co bychom tam dělali. Když by bylo hezky, tak bych to viděla na procházky po okolí nebo třeba bazén. Přítel má závodku na začátku července. Tak si právě říkám, že než prosedět celou dovolenou na pokoji, tak bychom snad raději zůstali doma a dělali si výlety dle počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
11.5.18 12:49

Ahoj, hledám dovolenou v Beskydech pro sebe a dvě větší děti. Potřebujeme hotel nebo penzion, kde je možná polopenze a dále, aby bylo ubytování dobře dostupné na veřejnou hromadnou dopravu. Nemám auto.
Dále bych chtěla, aby bylo možné cestovat hromadnou dopravou po okolí.
Moje hlavní představa je Frenštát pod Radhoštěm, ale můžeme jet i jinam.
Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
122146
11.5.18 13:16

Hotel Energetik, Eroplán - ten je blíž Frenštátu. Výlety Radhošt, Pustevny, lanová dráha na Horečky - směr Trojanovice. V okolí Frenštátu Štramberk - trúba a muzeum Tatra v Kopřivnici. :mavam: A nezapomente vylézt na Lysou horu - nejvyšší horu Beskyd z Frýdlantu nad Ostravicí. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí