Dovolená u moře v květnu

20
13.2.08 14:17

Dovolená u moře v květnu

Ahoj. Pomalu se začínám pokoukávat po dovče u moře. Potřebovali bychom termín nejlepé už začátkem května. Nemáte zkušenosti např. s řeckou Krétou, Rhodem, Zakynthosem atd. ? Nemuselo by tam být ještě takové horko a moc lidí, ale aby zas nebyla zimka a popř. vítr? A pokud máte zkušenosti s komkrétním místem, popř. hotelem bylo by to úplně super!!!! Díky moc. Jo, malému bude 21měsíců. Jana. Koukala jsem na titpy cestovky Blue Style, vypají tam některá místa dost dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
13.2.08 15:04

ja byla pred 3 roky v kvetnu v Chorvatsku na Istrii az uplne dole u Puly, pocasi bylo nadherne, krasne teploucko, navic vsechno bylo jeste zelene a takove cerstve, pozdeji vsechno spali slunce, takze to se mi libilo moc,
ale more bylo desne studene, vlezla jsem tam jen jednou, trvalo mi to snad hodinu, nez jsem tam vlezla cela a stacilo ma cca 10 temp :lol:
pritel se totiz potapi, takze mu v neoprenu bylo prijemne :)
ale kdybyste byli u nejakeho hotelu s bazenem, tak by to bylo asi OK, konkretni tip nemam, byli jsme u znamych
mozna je v Recku tepleji ale nevim

• Citovat
  • Upravit
1268
14.2.08 09:49

Ahojky,

no začátkem května, aby tam bylo teplo, tak mě napadá tak Egypt, ale v Řecku ještě přece jenom bude chladněji, hlavně to moře. My jsme byli loni na Krétě - Plakias - studia Apollo (od Viamare), taky jsme kvůli malému vybírali bazén a klidnější místo, byli jsme moc spokojeni (krásné městečko, ubytování hezké, majitelé skvělí) ale bylo fakt, že tam dost foukalo. Byli jsme nam na přelomu června/července, teplo, ale několik dní jsme byli jen u bazénu, protože děti na pláži vřískali, jak je ten lítající písek bodal do těla. Ale to je na Krétě bohužel asi všude. O Zakynthosu jsem slyšela, že je krásný a pro děti moc vhodný. Koukám do katalogu, prům. teploty v květnu jsou tu napsané 24 vzduch, 20 voda. Rhodos zkusíme letos, tam by každopádně mělo být tepleji, protože to je jižněji - v květnu 27 vzduch a 20 voda. Zkus zajít do nějaké cestovky, oni ti poradí, mají s tím zkušenosti. To Řecko má třeba Viamare, Mile, Alexandria, Exim, Blue Style, Fischer, Čedok (ale ten už podstatně dražší)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.08 17:18

My jsme byli předloni, v Chorvatsku až dole u Dubrovníku. Počasí nic moc, dokonce půlka dovči propršela, moře studené- Jeli jsme 1. července. Určitě bych neriskovala a zaplatila si opravdu slunnou destinaci, pak mě mrzelo, že se místo opálení vracím bílá a místo cachtání v moři jsme dělali výlety po okolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.2.08 17:18

My jsme byli předloni, v Chorvatsku až dole u Dubrovníku. Počasí nic moc, dokonce půlka dovči propršela, moře studené- Jeli jsme 1. července. Určitě bych neriskovala a zaplatila si opravdu slunnou destinaci, pak mě mrzelo, že se místo opálení vracím bílá a místo cachtání v moři jsme dělali výlety po okolí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix