Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, vybíráme letos dovču v Turecku, prosím o tipy hotelů, kde se vám líbilo. Chceme all incl., minimálně 4* hotel se skluzavkama pro děti a hlavně písečnou pláž.
Díky Smailinka
Ahoj prave jsem obednala dovcu v Turecku tuto: http://www.loniceraworld.com/
poctive jsem prohledala snad vsechny mozny cestovky a tohle mi pripadlo nej. navic na netu jsou k tomu skvele reference.
Alca
Ahoj,
my jsme byli loni moc spokojeni s hotelem Royal Vikingen. Pro syna (2 a 3/4 roku) naprosto ideální. Ale pláž je tam - jemné kamínky, u okraje moře pak jemný písek. Takže na hraní pro prcky oboje. V hotelu jsou i rodinné pokoje, který jsme měli (bohužel umístěné na straně k místní komunikaci, ne k moři). ale to vůbec nevadilo.
Martina
Ahoj,
My byli zde http://www.letoonia.com/belek/eng/
a tady http://www.gloria.com.tr/…/Hotels.aspx?… , ten druhy nema absolutne zadnou chybu, pro deti velka centra skluzavek a bazenu a velky klub.
Ahoj! Nedávno jsem to tu už zmiňovala. My byli nadšení z Kamelya Village. Více je na www.kamelyaworld.com. ideální pro děti od batolat po velké. My byli s tříletou dcerou a 4měsíčním miminkem. Mraky skluzavek, show pro děti, ultra all inclusive a hlavně ubytování v malých vilkách v zahradě a nikoli ve velkém hotelovém komplexu.
Ahoj! Nedávno jsem to tu už zmiňovala. My byli nadšení z Kamelya Village. Více je na www.kamelyaworld.com. ideální pro děti od batolat po velké. My byli s tříletou dcerou a 4měsíčním miminkem. Mraky skluzavek, show pro děti, ultra all inclusive a hlavně ubytování v malých vilkách v zahradě a nikoli ve velkém hotelovém komplexu.
Maaca- ahoj, stránky jsou super, ale nenašla jsem tamy ceny a taky nemám absolutně zkušenost s takovouhle objednávkou. Můžeš mi nějak poradit? Dík moc. My váháme kam s malou jet, v létě jí bude rok a kousek.
Holky, co už máte dovolenou v Turecku za sebou, nechaly jste děti očkovat nějakým dalším očkováním (nadstandartním) jako proti žloutence, meningokovi apod.? Jo a měly jste pro děti vlastní pas? Uvažujem o něm taky. Díky moc.
Turecko mě hrozně láká, co třeba letovisko Alanya? Vypadá moc pěkně, aspoň na těhle fotkách a videích: http://video.furtpryc.cz/…recka-alanya
Je to tam méně rušné než třeba Antalya.
Jinak o tom, že Turecko je skvělá volba svědčí myslim tyhle videa dostatečně ![]()
Ja take chci do Turecka, ale asi na podzim, tak rada ctu co, kde a jak ![]()
Tak my byly v Turecku letos v červnu - 25 km od Alanye tady a byli jsme móóóóc spokojení - lépe řečeno nadšení tak, že jsme se shodli, že se tam určitě ještě musíme jednou vrátit!
.
Hotel má podle cestovky 3,5 hvězdičky, podle turků 3, ale odpovídá spíše 4. Na pokoji (mají i rodinné pokoje) jsme měli zdarma cest.postýlku ( i když podle naší cestovky je to služba placená navíc), individuální klimatizaci, jídlo bylo výborné a moc chutné.
Hotel patří do komplexu společně s 2 dalšíma (možno využívat jejich bazény a bary), má krásnou zahradu a co jsme ocenili nejvíce má takovou rodinnou a pohodovou atmosféru (oproti novému vedlejšímu skleníkovému 5 hv. hotelu, ve kterém neustále vyřvávaly animační programy nebo diskotéka
). Většina maminek z tohoto hotelu chodila s ratolestmi do našich bazénů - do velkého i dětského, protože byly částečně stíněné borovicemi a navíc tam byl klid
.
Opravdu můžu pro pobyt s dětmi jen doporučit, je tam klid, personál k dětem moc vstřícný, jídlo jsem dávala i malé a bez jakýchkoli střevních problémů
, pláž buď velká písečná nebo malá písečná v zálivu (betonové terasy se vstupem po schůdkách nepočítám
).
Ani balenou vodu jsem malé kupovat nemusela, používala jsem převařenou z automatů na čaj a kávu a v pohodě
.
Ahoj holky,
já byla v turecku dohromady 5×. Turecko miluju, ale určitě bych vám doporčila jedině Alanyi!! Byla jsem tam v září, řijnu, květnu, červnu a červenci. Největší a nesnesitelný vedro bylo v září a i moře bylo fakt horký. V říjnu bylo příjemně přes den, ale večer už občas pršelo a u moře už to trošku foukalo a moře už bylo studenější. V květnu přes den super, večer v mikině a moře ještě studený. V červnu super obojí. V červenci taky masakroidní vedro. Pro děti nic dobrýho ty vedra.
Jinak turci jsou úžasný a mají strašně rádi děti. A úplně úžasně se tam nakupuje!! Hlavně hadříky
![]()