Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, nebyli jste někdo v Chorvatsku v hotelu Delfin v Poreči? Chceme tam jet s kamarádkou s dvouletými dětmi, tak jestli je to vhodný a vůbec celkově, jak jste byli s hotelem spokojení. Nebo třeba nemáte nějaký typ na dovču s dětma na Istrii? Předem díkkkkyy
Pacinko,
v Delfínu jsem byla ještě za svobodna před 10 lety. Tenkrát jsme byli moc spokojení, s ubytováním i koupáním. Ale byli jsme bezdětní, takže jsme neřešili, že nám pod okny na terase vyhrává kapela do půlnoci a že pláž je kamenitá (bylo tam myslím pár vybetonovaných plácků na ležení), což je na Istrii běžné. Mám na tu dovolenou jen hezké vzpomínky ![]()
Snad se Ti ozve někdo s čerstvou zkušeností.
Ahoj,
tak já přihodím ne uplně „čerstvé“ info, ale i tak by se postřehy mohly hodit. Před 6 lety jako bezdětní jsme byli s partou lidiček v Delfínu. Nazvali jsme to (po dalších dovolených v Chorvatsku) „vejvařovna turistů“. Velkej hotelovej komlex, tenkrát hodně hlasitých mladých němčourů, kapela každej den do půlnoci, všude hodně lidí a to jsme tam byli v červnu. Na vybavení pro malé děti si nevzpomínám, tenkrát jsme měli jiné požadavky, které tenhle hotel naprosto splňoval.
Dovča se nám tam skvěle povedla, je to blízko, Poreč je krásná, pláž s velkejma kamínkama (rozhodně boty) nebo rovnou z betonu do vody, hotel a okolí čisté, upravené, jo a naprosto super jídlo - švédský stoly jak ke snídani, tak k večeři. Cena parádní:-)
S malýma dětma bych se ale možná jukla po menším, klidnějším hotelu nebo si v Delfínu domluvila nějakej ten krajní klidnější pavilon. Myslím, že nějaké ty atrakce (klouzačky, prolejzačky, pískoviště) pro děti tam budou.
Já ale osobně s dětma preferuju sever Itálie, už 2× jsme tam byli a spokojenost maximální. Hlavně je to taky blízko, písečný pláže a na každým rohu něco pro děti (prolejzačky, klouzačky atd.). Chorvatsko si necháváme na pozdější léta:-)
Tak pěknou dovolenku
P.
Díky moc za info, tak asi ten hotel necháme (kvůli té hudbě do půlnoci
)a kouknem po nějakém větším apartmánu.
Takže díkkyy
Pacinko, myslím, že uděláš dobře:-) Já bych do toho Delfínu jela až s většíma dětma. A ještě jsem si uvědomila, že tam byl nic moc vstup do moře na tý hotelový pláži, větší kameny (bez bot by to fakt nešlo) a brzo hloubka a pro to batolení se a plácání na břehu si to představuju trochu jinak. Ale jak jsem psala, děti jsme neměli, takže třeba by se dalo najít lepší místo… Jo a nebylo tam u bazénu brouzdaliště pro mrňata, což si myslím, že je dobrá věc. Ale třeba ho tam už udělali:-)
Tak dobře vyberte!
P.
Hezký den, obnovují diskuzi
Jedu s dětmi Porec- Hotel delfín.
Máte prosím někdo aktuální informace? Kolik teď očekávat v červnu lidí? Čistota hotelu, je v hotelu výtah k pokojum?