Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
byl jste někdo ubytovaný v tomhle komplexu?? Nebo v Promajně?? Chceme tam jet a zajímali by mě všechny informace… Díky
Ahoj,
tak tohle by mě taky zajímalo. Loni jsem to měla vyhlídnuté jako last minute, ale vyprodali mi to před nosem
Jinak podle fotek a popisu to vypadá fakt hezky.
Ještě jsem se chtěla zeptat mamin, které jezdí s dětmi do Chorvatska v jakém věku dítěte s ním byli poprvé u moře. Se synem jsme byli poprvé když mu bylo 15 měsíců a teď čekáme další mimčo a nevím jestli je vhodné s ním jet k moři když mu bude cca 6-7 měsíců. I když syn je atopik a moře by potřeboval.
Děkuji za odpovědi.
Andrea
Ahojky Ajjoo,
dlouho jsme se neviděli/nenapsali viď?
K tomu moři, taky uvažujeme, že pojedeme letos i s mimčem k moři. Myslím si, že se to dá dost dobře zvládnout. Rozhodně lepší je, když by jsme kojili, než stavit na benzínách a prosit o ohřátí vody, ale není to podstatné.
Nevím, třeba bude mít někdo jiný názor, ale pro mě ideální, mimčo ještě nechodí, bude na dece pod slunečníkem, na procházky taky ideál, bude v kočárku atd.
Pokud můžeš jdi do toho. Nejspíš taky pojedeme.
Šárka
Ahoj Verunko,
to jsem ráda, že tě zase „vidím“
My bychom letěli letadlem. Do Chorvatska je to zhruba hodinu a něco. No ještě to zvážíme. Je to ještě daleko a bude záležet na mnoha okolnostech. Zdraví, finance apod. ale týden by se snad dal zvládnout ![]()
A.
Tak letadlem je to úplně v pohodě. My byli letadlem loni a bylo to úžasný. Letěla jsem poprvý v životě a chci zase. Fakt nádhera.
Okolnosti jsou jasný, hlavně to zdraví(to potřebujeme obě dvě, víš o čem mluvím) a finance taky.
Občas koukám na únorňátka 2008 a četla jsem, že jsi měla nějaký problémy, už je to v pohodě? Doufám, že jo, musím ti říct, že v tom nejsi sama, taky mám depky, …, ale to je spíš na SZ, než to tady rozebírat.
Tak zatím pa Šárka
PS: jdu něco dělat.
@Genovesa píše:
Máte někdo zkušenost s malými dětmi 6 a 4 roky? Děkuji
Mrkni na mě na fb ![]()