Dovolená bez lidí

4933
4.1.14 17:54

dovolená bez lidí....

Holky už vybírám dovču ale zjistila jsem že moje požadavky jsou jaksi asi nesplnitelné. za „mlada“ :mrgreen: jsem hodně cestovala v koncích světa takže je pro mě představa přeplněné pláže tak hrozná že radši nikem nepojedu.

loni jsem byli na super klidné dovče v chorvatsku kde to bylo i pro Kubu (1,5r) a letos by jsme chtěli někam letět…

ale zase na druhou stranu bych se klidně nechala rozmazlit allinclisivem…

takže nemáte některá tip na dovču: v hodně klidném resortu (bungalovy max a jako bonus třeba ten allinclusive :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

asi nic takovýho neexistuje co :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
4.1.14 18:02

Ale jo…

treba maledivy, ostrovu mraky, bungalovy, allinc, jen si teda priplatis

Ale za sebe říkám, stojí to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
4.1.14 18:18

@zrzule23 hledej resorty, treba i Dominikana je super. 5* resorty s bungalovy, tam je to vsechno prevazne all inclusive, hotelove plaze pouze pro hosty, velke bazeny takze zadna tlacenice, vic restauraci a baru ve vnitr hlavnich budov i v celem rozlehlem resortu vcetne baru u plaze i bazenu… A velky klid, neda se ani srovnavat evropske letni dovolenkove destinace kde je vecne hlava na hlave a exotika treba v Karibiku a podobne. pripadne i kratsi lety do Emiratu (z nasi zkusenosti pro rodiny nejvic vyhovujici Ras All Chajma kde jsou resorty a primo u more). Prijemne resorty ma taky Mexico ale more dost neklidne

• Citovat
  • Upravit
4933
4.1.14 23:13

@ka-tka @maca36 holky děkuju…ono já bych připlatila, jen to prostě s malým ještě nepůjde. nějak si nedovedu představit ho takhle tahat na dlouhý lety :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.1.14 16:11
@zrzule23 píše:
@ka-tka @maca36 holky děkuju…ono já bych připlatila, jen to prostě s malým ještě nepůjde. nějak si nedovedu představit ho takhle tahat na dlouhý lety :oops: :oops:

no to je ono. jen do dubaje je to 6 h a pak do male dalsí 4? a pak místní letadélka, hydroplány nebo lodicky na ostruvek……ale ta romantika…..

nejvíc lidí bylo u bazénu, my to nechápali…každy bungalov mel vlastní soukromou pláž a celý ostrov se dal obejít dokola..nádhera.

Ale nějak si nedovedu představit, co tam dělat s prckama- my byli sami, hodně jsme potápěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
5.1.14 21:26

@ka-tka bože nádhera :mrgreen: :mrgreen: tam jsem se nestihla dostat a je to můj sen…no počkám si :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí