Penzion pro 28 rodin

1598
1.1.14 17:44

Penzion pro 28 rodin

Ahoj maminky, chystám se zorganizovat jeden velkej sraz maminek s dětma, vlastně rodin. Děti jsou různě staré a každá máme i mimino. Hledám nějaký penzion, cokoliv pro 28 rodin. Takže nějaký penzion s velkou kapacitou lůžek. Měl by mít i nějaké dětské hřiště, tipy na výlety atd.. večerní posezení u sklenky.. Prostě pohodu :-)
A místo, nějak ten Pardubický kraj a kolem. Jsme všechny z různých koutů republiky, tak abychom se všechny nějak pěkně sešly.
Děkuju za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
1.1.14 17:47

Bohužel neporadím ale smekám před ebou, seš dobrá že se pouštíš do tak velkého srazu, ale ted jak píšu mě napadlo, musí to být jeden penzion? Já byla před asi 3 lety v Českém Krumlově a bydlela jsem v rodiném penzionu - kapacity tak 15lůžek a byl v řadě kde těch penzionů bylo víc, různí majitelé…když bys nesehnala v jednom objektu tak možná tímto směrem…

• Citovat
  • Upravit
1598
1.1.14 17:59

@MarkétkaBeruška Díky, no je to další z možností, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.1.14 17:59

To uz je spis na hotel ne? :mrgreen:.28 pokoju, zo snad zadny penzion nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
1.1.14 18:00

My delame rodinny sraz, je nas tam teda jenom kolem 35-40 lidi, ale pronajimame si pionyrsky tabor tesne pred sezonou nebo tesne po ni.. Tqm kam jezdime my, do ceskyho raje, se teda nevejdete, je tam asi jen 15 chatek, aletrebq nqrazis na neco podobnyho.. my mame k dispozici i takovej ten baracek se spolecenskou mistnost, kuchyni, wc, koupelnama.. Navic tyhle tabory maji volejbalove hriste, pinces, prirodu..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.1.14 18:09
@kamikaa píše:
To uz je spis na hotel ne? :mrgreen:.28 pokoju, zo snad zadny penzion nema.

No jsou takový, ale zase na který narážím, tak je to není dělaný i pro malý děti. jako nějaký hřiště atd.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
1.1.14 18:14

Pořádám každoročně podobné srazy rodin dětí s rozštěpem v hotelu pro děti Peklo http://www.hotelpeklo.cz/. Kapacita je cca 90míst, vyžití pro děti i rodiče maximální, ale pro vás asi trochu z ruky. Moje maminky tam také jezdí přes celou republiku a vracejí se tam i přes to rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65452
1.1.14 18:17

Teda to je akce :mrgreen:
vím jen o pěkném penzionu v Jizerkách, ale to je trochu z ruky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.1.14 18:18

Je, my byli s emiminem U hrocha, skvělé, ubytování levné, krásný penzion a okolí, jen dražší jídlo v restauraci, zase ale polopenze levná. A mají velkou kapacitu :mrgreen: je tam krásně a v nezimním období tolik výletů a atrakcí pro děti v okolí do pár kilometrů :palec:

http://www.uhrocha.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.1.14 18:20
@hanka.br. píše:
Pořádám každoročně podobné srazy rodin dětí s rozštěpem v hotelu pro děti Peklo http://www.hotelpeklo.cz/. Kapacita je cca 90míst, vyžití pro děti i rodiče maximální, ale pro vás asi trochu z ruky. Moje maminky tam také jezdí přes celou republiku a vracejí se tam i přes to rády.

Na toto dneska už koukám potřetí. Moc se mi to líbí. Ale pro některé to bude opravdu přes celou republiku. Nějak to ještě vykoumám. Ale mám maminky, který jsou schopný dojet kamkoliv :-D, Pak jsou zase takové, které nemají auto, takže musím počítat i s tím, aby se tam dostaly vlakem či busem relativně v pohodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.1.14 18:24
@terinka4444 píše:
Je, my byli s emiminem U hrocha, skvělé, ubytování levné, krásný penzion a okolí, jen dražší jídlo v restauraci, zase ale polopenze levná. A mají velkou kapacitu :mrgreen: je tam krásně a v nezimním období tolik výletů a atrakcí pro děti v okolí do pár kilometrů :palec:http://www.uhrocha.com/

Hezké, ale malé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
1.1.14 18:36

@hmvpapir Vlakem se ta dostat lze - pak už jen z vesnice do hotelu je to do kopce, ale to si myslím by šlo zařídit, když někoho požádáš, aby svým autem na nádraží dojel. Touhle dobou již mají naplněnou kapacitu, chce to neváhat a zavolat co nejdříve. Já jsem si dělala rezervaci loni v červenci na letošní červenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
1.1.14 18:39

Hotel s osmadvaceti dvoulůžkovými pokoji najdeš celkem snadno, ale hotel s osmadvaceti pokoji, aby se do všech vešla celá rodina, to asi nenajdeš nikde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.1.14 19:05

@hmvpapir ještě - musí to být pardubický kraj??? Já bych měla tip na Krkonoše, když bys měla zájem napíšu

• Citovat
  • Upravit
2040
1.1.14 19:51

Já mám zkušenosti s hotelem Peklo a super! - jen pro Moravandy dálka. Ale tak ono to asi vždy bude pro někoho dále. :)

@MarkétkaBeruška Mě by ten tip také zajímal. Nevadilo by ti poradit i mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí