Od kdy na bobovou dráhu, 16měsíční dcera

665
16.12.13 13:52

Od kdy na bobovou dráhu

Ahoj maminy,
přemýšlím, zda koupit na slevomatu voucher na jízdu na bobové dráze. Myslíte, že na ní budeme moct s námi svézt i dceru, které bude něco přes rok (cca rok a 4 měsíce). Mám strach, že na to bude ještě moc malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.12.13 13:53

@želvička28 jak kde. Někde jsou limity - většinou výškové. Podívej se tam, kde chceš koupit voucher, na stránkách provozovatele to najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
16.12.13 13:57

Ahoj,
pokud pojedeš přiměřeně k věku tak si myslím, že nebude problém. Náš malej jel v létě, a to mu bylo 1rok a cca 4-5 měsíců. byl nadšenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
16.12.13 14:52

Ve Špindlu to možné není, někde mají limity. Synovi byl v té době rok a půl a vím, že to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.13 15:43
@mammy píše:
Ve Špindlu to možné není, někde mají limity. Synovi byl v té době rok a půl a vím, že to nešlo.

přesně. Chce to kouknout na konkrétního provozovatele - mají to v podmínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
16.12.13 16:03

@želvička28 já jsem před pár dny na slevomatu permici na bobovku koupila manželovi, předpokládám, že pár jízd pojede se synem, kterému v té době bude rok a 5-6 měíců. Pevne doufám, že v pravidlech nemají, že dítě jezdit nesmí. Mají na stránkách fotku na bobovce, kde je mamina s prckem, maximálně dvouletým, tak snad ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
16.12.13 18:23
@Radka84 píše:
@želvička28 já jsem před pár dny na slevomatu permici na bobovku koupila manželovi, předpokládám, že pár jízd pojede se synem, kterému v té době bude rok a 5-6 měíců. Pevne doufám, že v pravidlech nemají, že dítě jezdit nesmí. Mají na stránkách fotku na bobovce, kde je mamina s prckem, maximálně dvouletým, tak snad ne :think:

Jo, tak to bude ono, nikde jsem na jejich stránkách zákaz nenašla, ale raději tam budu volat. Jinak je to v Jizerkách a všem děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
16.12.13 18:49

@želvička28 ja jsem si to myslela, ze to bude ten Janov :palec: Kdybys tam volala, dej sem pak prosim vedet, co ti rekli. Prinejhorsim si to teda muz vyjezdi sam a Kuba si bude hrat na hristi, maji to tam pro deti moc pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
16.12.13 22:09
@Radka84 píše:
@želvička28 ja jsem si to myslela, ze to bude ten Janov :palec: Kdybys tam volala, dej sem pak prosim vedet, co ti rekli. Prinejhorsim si to teda muz vyjezdi sam a Kuba si bude hrat na hristi, maji to tam pro deti moc pekne :)

Jasně…
A teď z trochu jiné stránky - přemýšlím, zda to koupit padesátiletým prarodičům Danielky. Co myslíte? Je to i pro „důchodce“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
17.12.13 14:39

@želvička28 zalezi na konkretnim cloveku, jak bych to treba nasim nekoupila. Na druhou stranu tchan by na to mozna sel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
17.12.13 15:47
@Radka84 píše:
@želvička28 zalezi na konkretnim cloveku, jak bych to treba nasim nekoupila. Na druhou stranu tchan by na to mozna sel :nevim:

Díky, asi to nebudu riskovat. Jinak volat tam nebudu, protože to nebudu kupovat ani pro nás - manžel to zavrhl s tím, že je na to ještě moc malá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
17.12.13 19:20

@želvička28 ten můj mi mozna řekne totéž :think: ale ono je to jedno, máme to kousíček, tak to prostě kdyztak vyjezdi sám, az pojedeme na výlet tim směrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
18.12.13 20:45

Nikdy :) bobová dráha není kontrolované prostředí, sama nezabrzdí někdo do vas muze zezadu narazit. :) vem ho radsi na horskou drahu :

2r10m https://www.youtube.com/watch?…
4 roky https://www.youtube.com/watch?…
5 let https://www.youtube.com/watch?…
6 let https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
18.12.13 21:09

@martin 35 ja bych jela za nima, aby do nich nemohl nikdo narazit. Ale konecne rozhodnutí nechám na manželovi, ja bych si s malým jet netroufla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
18.12.13 22:02

PS kolik ta jako permanentka na slevomatu, stala já koupil permanentku do Legolandu v Německu a Dánsku pro 4 osoby za 120E = 30E osoba== 825Kč, na německém slevomatu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí