Dovolená - Broumovsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
482
11.8.12 21:06

Dovolená - Broumovsko

Tak muži nečekaně vyšla dovolená a zítra odjíždíme směr Broumovsko. Věci jsem měla celkem rychle zabalené, jsme jen tři, dva dospělí a dítko dvouleté a dva psíci. Teď mi ale došlo, že na některé věci jsme krapet nepřipravení. Chtěli bychom podnikat krátké výlety po okolí, ale například netuším, kdy brát kočár, kdy nosítko. Máme jen manducu, takže to asi bude celkem krušné, ale krosničku jsem tak narychlo nesehnali. Kdo jste tam byli, podělte se o zkušenosti. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1888
11.8.12 22:17

Já tu zrovna bydlím :mrgreen:
Doporučuju Adršbach tam kočárek určitě ne.
Potom vyhlídku vejšlap na hvězdu to taky bez kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
11.8.12 22:58

Do Adršpachu s kočárkem můžeš, ale nedostanete se kolem jezera. Jinak si myslím, že i tak hodně uvidíte. Nevím kolik prckovi je, ale když byste chtěli na lodičku, tak kočárek můžete nechat dole u budky, kde prodávají lístky a s malým ty schodu k loďičkám vyšlápnete :mrgreen:
Pak je kousek Babiččino údolí a tam s kočárkem určitě můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
11.8.12 22:59

Omlouvám se, teď jsem četla, že prckovi jsou dva. Takže si myslím, že i v tom Adršpachu se s kočárkem dosatnete i k lodičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 07:47

Také se sem letos chystáme, proto budu moc vděčná za informace. Prosím, je vůbec některá z procházek kolem skal v okolí sjízdná s kočárkem? A pokud půjdu do Adršpachu s krosnou a 20 měs. děckem, dá se to fyzicky zvládnout? Kočárek máme jen golfky, a po té pískové cestě bych si netroufla jet ani kousek zeleného okruhu v Adršpachu.

Co byste v tomto okolí doporučili navštívit? Klidně i v okruhu 50 kilometrů. Máme tři děti - 12,10 a 20 měs. Jen žádné průlezky, to už je nebaví.

A je v Babiččině údolí všechno při sobě (myslím Barunčina škola, Viktorčin splav, staré bělidlo, kostel) v těsné blízkosti, nebo se musí přejíždět?
Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
412
18.6.18 07:57

My jsme v této oblasti byli 2× (pokaždé trošku jinde) a můj názor je, že já bych Adršpach klidně jela s kočárkem. Nedostanete se úplně všude (např na lodičky), ale jinak v pohodě. Babiččino údolí - nikam se nepřejíždí, je to v okolí zámku. My jsme také navštívili Sněžku, hrad Kost s údolím Plakánek, ZOO. Je tam toho opravdu moc, ani to nejde stihnout :)
možná pomůže https://www.region-adrspach.cz/…asske-skaly/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.18 08:20

My byli v loni a cely Adrspach jsem projela kocarkem. K lodickam jsem ho vynesla a pani u kasy mi ochotne pohlidala kocarek. Jinak doporucuji Kuks, ZOO Dvur Kralove, Babiccino udoli, stezka korunami stromu, krakonosovo kralovstvi - Svoboda nad Upou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
18.6.18 08:53

Do Adršpachu klidně i s kočárem, ale hlavně přijít brzo ráno, hned, jak otevře. Pak se tam v létě nahrnou zájezdy a není to k hnutí. Pokud máte pro děti pas nebo občanky, doporučuju si vyjet i do Polska - lázně Kudowa a skály tam jsou také moc pěkné:
https://cestovani.idnes.cz/…m-sveta.aspx?…
V Broumově klášter - mají prohlídky i pro děti. Na Policku Ostaš - je tam procházka vhodná asi spíš s krosnou, po cestě vyhlídky a malé skalní bludiště.
Kousek od Teplic nad Metují zámek Skály:
http://www.bischofstein.cz/
Dobré stavit se tam v restauraci na oběd, mají uvnitř dětský koutek, venku atrakce pro děti, pro ty větší třeba slackline. U toho procházka kolem jezírka a s krosnou možno vydupat na vyhlídku na zříceninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí