Dovolená Bulharsko - varování - výběr z bankomatu

1724
15.8.11 16:06

Dovolená Bulharsko - varování

Ahoj maminky, chtěla bych Vás upozornit ohledně výběrů z bankomatů v Bulharsku. Já jsem v pohodě manželovi svěřila svojí kartu, aby mi šel vybrat nějaké peníze a díkybohu při mě stály asi všichni svatý, protože jsem mu zadala dvakrát špatný pin - jednou ústně, podruhé po sms a pak, když mi volal, tak jsem si uvědomila, že jsem otočila čísla…no a po týdnu mi volají z banky, jestli jsem si v 19:40 vybírala v USA z bankomatu…udělalo se mi zle, ale díky mým špatně zadaným pinům se zkopírovali do jejich čtečky ty špatné a nepřišla jsem ani o korunu!buďte opatrné, děje se to tam i v hotelech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11725
15.8.11 16:16

Příspěvek upraven 03.03.14 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.8.11 16:17

Tak tohle se děje i u nás a všude jinde ve světě, bohužel. Hlavně, že to dobře dopadlo a nepřišli jste o peníze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.8.11 19:09

Hm, ty hlavně nesmíš nikomu dávat kartu a sdělovat PIN a nikdo nesmí manipulovat s cizí kartou, jinak se vystavuje riziku postihu. Máš to přímo ve smluvních podmínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.8.11 19:14

dekuju za informaci :-)kdybych tam byla ja, tak ho zadam spravne…takze mozna pro tuto prihodu se to hodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.8.11 19:18

jinak jak se nekomu podarilo mi pridat do nazvu diskuze „vyber z bankomatu“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.8.11 19:31

Nemyslím, nahradila by vám to banka. Po prověření, kdo vybíral z bankomatu - jsou tam kamery a banky si info předávají, aby neplatily zbytečně. Najdi si na stránkách banky, do kolika tisíc euro jsou debetní karty povinně pojištěné.

dajdulka25 píše:
dekuju za informaci :-)kdybych tam byla ja, tak ho zadam spravne…takze mozna pro tuto prihodu se to hodilo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.8.11 19:49

jak jsem uz psala, o nic jsem v tomhle pripade neprisla..a samozrejme mas pravdu, kdyby prislo tvrdy na tvrdy, tak v tomhle pripade spis prodelam ja…ja to spis chtela jako varovani pro maminky, ktere tam maji namireno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí