Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj.. čtu a hledám informace o dovolených v Chorvatsku. Rádi bychom jeli. Hledám na netu už hrozně dlouho a nějak se nemůžu rozhodnout. Vy co jste již v cestování zkušení - jeli byste s malým - rok a půl starým dítětem jen tak? Bez rezervace předem? Trošku se toho bojím! Mám ještě další dvě velké dcery.
Hledám zatím na www.chorvatsko24.cz
prosím hoďte zkušenosti a odkazy… kde hledat..
myslím, že náročná nejsem! potřebuji něco severněji ne moc jižně, ráda bych do 100 metrů od pláže, která by byla aspoň trošku přístupná dětem - tzn. betonová podesta se schodama je nanic!
Najít pěkný apartmán s příjemnými domácími je můj sen!
za jakékoliv odkazy a postřehy díky..
ještě bych ráda uvedla, že tohle je naše teprve druhá dovolená u moře, takže v tom neumím „chodit“ a orientovat se! díky!
Příspěvek upraven 12.07.10 v 14:42
ja jsem nasla na netu doporuceni na tyhle apartmany http://www.apartments-bilota.com/, jeli jsme a spokojenost, mluvej cesky, kdyby se ti libila ta stranka, tak pisnu podrobnosti co by te zajimalo ![]()
Bez rezervace bych asi nejela, loni jsme jeli s 2,5 letou a pulrocnim, chtela jsem mit ubytovani rozhodne predem zajistene. Taky jsme jeli tak, ze jsme prijeli o pulnoci, takze bysme museli spat nekde v aute ![]()
Zkus www.ubytovanivchorvatsku.cz my jsme si tam vybrali a taky bych raději měla rezervaci,zvláště pak na severu kam míří více turistů
My jsme byli letos tady: www.zaton.hr - je to takový větší komplex s apartmány a kempem, dříve jsme takovéto mega akce nevyhledávali, ale pro děti fakt super. Písečná pláž, pohodový stín, různé atrakce - bazénky, průlízky, dřevěné domečky, skákací blbosti, hernička,… Malý má 15 měsíců a fakt si to tam užil. Byli jsme přelom červen/červenec, takže ani na pláži nebylo tolik lidí, ale nevím, jak teď. Jinak na těchto stránkách se ubytování rezervuje předem. Mají to tam v určitých turnusech, ale nakonec se dá domlunvit - potřebovali jsme odjet dřív a nebyl problém, cenu nám odpočetli.
halucinko vypadá to moc pěkně.. jen se nějak nemůžu dostat k jádru pudla jelikož anglicky neumím.. hledám buď mobil hom či apartmán volný v době zhruba od 24.7. - 31.7. plus týden víc..
bebu díky.. hledám tam.. jen tam už oslovuješ přímo majitele a někteří česky neumí.. tak zas nevím jak se orientovat! sakra to je deficit když neumím řeči! ach jo!
Marci, tak jsem na to koukala a mají tam teď volno až od 4. 8.
http://www.camping.hr/campInfo.aspx?… tady jsem byla já osmiměsíčním prckem mají tam i domečky s klimatizací vše tam bylo perfektně čisté sociálky přizpůsobené dětem obchod se vším a pláž malinkaté kamínky příjemným vstupem do moře plus ještě velké píečné hřiště s malými mušličkami hned u vody a hlavně hooodně stínu
dětské hřiště no super pro děti
Jo a dodávám, že domečků tam mají hodně a lidí v nich bylo minimálně tam bude určitě volno. Vůbec tam není přelidníno a ani to není tak daleko jen něco málo přes 1000 km z Prahy ![]()
Mě se moc líbil zájezd http://www.lastmoment.cz/…rem-d1091021 ![]()
Vratili jsme se z Chorvatska, tak jsem si rikala, ze sem pridam dalsi provereny odkaz, treba ho nekdo vyuzije - http://www.chorvatska.cz/…ani-lavanda/.
Apartmanovy dum je krasny zrekonstruovany, plaz je primo pod domem, hlavne stromy na ni jsme uvitali kvuli detem. Plaz je pisecna, more cistounke… Jedina nevyhoda je, ze nemaji parkoviste primo u domu, musi se zastavit nad domem a s vecmi prejit silnice a sejit po schodech a auto pak zaparkovat o nekolik domu dal. Ale ani to nevadilo. A v kuchynkach nebyly trouby, jen v tom nejvetsim apartmanu. Za mensi apartmany jsme platili 55 Euro za noc
Na vylety jsme vyrazeli do Omise (stare mesto, vez s vyhledem na mesto, skaly, kanon reky Cetiny - na ni se jezdi na lodi, da se jet na vetsi vyletni nebo si pujcit vlastni motorovy clun. Da se do Splitu, do NP Krka (hodka a pul jizdy), do Trogiru…
Veliky obchodak je kousicek autem, da se tam dojit i po plazi pres kemp pesky ![]()
Ahoj, byla jste něktrá v novi vinodolski v chorvatsku?
za 2 týdny tam jedeme
je tam někde wifi free?
budeme v komplexu soukromé apartmány, a3 máte někdo zkušenost? díky za všechny rady, tipy… ![]()
@JayLee ja sem se koukala tak v tom našem je za příplatek 5euro na den… a jedeem do soukromých apartmanu a tam nic nepíšou o wifi… myslím si že kdyby tam byla tak ji tam napíšou ![]()
My odjakživa jezdíme do Chorvatska bez rezervace a vždycky jsme něco našli. takže za nás v pohodě ![]()
Kašli na wifi nee? Tam přece jedeš za mořem a sluníčkem, ne na internet ![]()
No tak já se s příplatkem za wifi setkala např. v apartmánech v lyž. stř. v Rakousku. Takže ano, někde si to spoplatní.
Takže jestli to má psáno v podmínkách ubytování, tak bude chtít za heslo peníze.