Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, chci se zeptat kdo z vás byl v dubaji za poslední cca 2-3 roky a jak jste se tak oblekali? Jak se oblekali jiní turisté? Jedeme tam v březnu a bojím se, ze když si vezmu třeba šaty po kolena elastické na těle, tak mě tam někdo odkrouhne
diky za rady.
Příliš sleduješ TV prima či Barrandov a Parlamentní listy. A ti co ti podobné voloviny sdílí na facebooku ideálně přestaň sledovat.
Dubaj je město významně orientované na turistický ruch a mezinárodní obchod.
Je tam nižšší kriminalita, než třeba v ČR, SAE jsou stabilní, stát bez větších bezpečnostních rizik, nepotřebuješ se zahalovat, nepotřebuješ nosit šátek na vlasech, na plážích se koupej normálně v plavkách. Jen v nich pak nechoď po městě - ale to je buranské i v Evropě.
Pokud budeš oblečená jak štětka z ruska, tak se k tobě holt budou chovat jako k štětce z ruska - je jich tam ostatně hodně.
Problém budeš mít jedině se sexem na veřejnosti a s jídlem na veřejnosti přes den mimo rezort během ramadánu.
Izraelská razítka v pase předpokldám nemáš, takže ani se vstupem do země problém mít nebudeš.
Koukám že tam chceš jet i s kojencem a už teď z toho trošku vyšiluješ.
Proč proboha? Dlouhá cesta, horko, cestovat do dálky zvyklá nejsi a evidentně se ti tam moc nechce… Kvůli fotkám na instagram?
Neodkrouhne tě nikdo, ale někteří chlapi tě budou svlékat očima. Inteligentní člověk se snaží respektovat zvyky země, kam jede na dovolenou
Takže bych si v takovéto muslimské zemi na sebe nevzala upnuté šaty.
Když si vezmeš šaty po kolena, „nedej bože“ na pláži dvoudílné plavky…tak to máš konec jistý. Turisté nosí pouze nikáb/burku a burkini… Teď vážně, proč tam teda jedeš? Ten tvůj dotaz je fakt dost zvláštní ![]()
@Vavanda píše:
Ahoj holky, chci se zeptat kdo z vás byl v dubaji za poslední cca 2-3 roky a jak jste se tak oblekali? Jak se oblekali jiní turisté? Jedeme tam v březnu a bojím se, ze když si vezmu třeba šaty po kolena elastické na těle, tak mě tam někdo odkrouhne![]()
diky za rady.
Tak pokud máš takovýhle rozhled, tak tam možná ani nejezdi. To víš, sekají tam hlavy na ulici.
![]()
Byla jsem sice jen na letisti, ale Dubaj je plny „mezinarodnich“ lidi…nebrala bych si veci „Dobry den, kozy ven“ a sortky, ze kterych ti kouka pul p*dele, ale to ja bych si nevzala nikde ![]()
Tady mas rady od mistni, jestli umis anglicky. Vyslovene tam pise, ze i upnute saty po kolena jsou ok
@Ou píše:
Příliš sleduješ TV prima či Barrandov a Parlamentní listy. A ti co ti podobné voloviny sdílí na facebooku ideálně přestaň sledovat.Dubaj je město významně orientované na turistický ruch a mezinárodní obchod.
Je tam nižšší kriminalita, než třeba v ČR, SAE jsou stabilní, stát bez větších bezpečnostních rizik, nepotřebuješ se zahalovat, nepotřebuješ nosit šátek na vlasech, na plážích se koupej normálně v plavkách. Jen v nich pak nechoď po městě - ale to je buranské i v Evropě.
Pokud budeš oblečená jak štětka z ruska, tak se k tobě holt budou chovat jako k štětce z ruska - je jich tam ostatně hodně.
Problém budeš mít jedině se sexem na veřejnosti a s jídlem na veřejnosti přes den mimo rezort během ramadánu.
Izraelská razítka v pase předpokldám nemáš, takže ani se vstupem do země problém mít nebudeš.
Izraelská razítka jsou problém? Já je v pase mám a za měsíc ležím do SAE. Mám si tedy nechat udělat nový?
@Vavanda Nechodila bych po meste v kratouckych kratasech a tilku. Normalne saty bez extremniho vystrihu nepruhledne po kolena nebo lehce nad kolena jsou ok. Ale kdyz se budes pohybovat po meste tak ani nebudes mit tendence se vyslekat ale oblekat. Vse je klimatizovane i zastavky autobusu a metra tak na 18-20 stupnu. Ja tam mrzla i v obchodaku. A u bazenu nebo more uplne normalne plavky. V hotelovem prostoru se s tim pocita. ![]()
@Ou Seš na hlavu?
kde si na tohle prosim tebe přišla, to lidi jezdí na dovolenou kvůli instagramu? Jo, vyšiluju protože je to první dovolená s prckem a v emirátech jsem ještě nebyla a každý říká něco jiného, spíš ty vyšiluješ s emiminem, ty si přesně ten typ, co jsou všechny lidi podle ní tupý, blbý a nic neuměj ne?
Ježiši ženská..
Ale díky za tvůj názor, na barrandov atd opravdu nekoukám, ale furt jde o arabské země, tak mě jen zajimalo jak to tam je momentálně a hlavně názor těch CO TAM BYLI. ![]()