Dovolená - jsem sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
22.2.24 13:44

Já byla jednou na dovolené v Chorvatsku - Tučepi a byla to opravdu moc hezká dovolená a vůbec nevadilo, že jsem tam byla sama. A pak několikkrát sama v Tatrách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 14:22

Já takhle byla sama předloni v Řecku, s cestovkou.
Jinak doporučuju se domluvit s kamarádkama na nějakém wellness víkendu ať nemusíš jezdit na všechny dovolené sama. Taky jezdívám s kámoškama (jela bych i na dýl, ale bohužel jedna ještě studuje, takže nemá moc peněz).

• Citovat
  • Upravit
2965
4.3.24 21:09

Tam záleží, co od dovolené ocekavas. Dá se to i podělit. Část poznavacka, část válení u moře. Dá se to pro válet doma.
Da se na tři týdny sbalit a projít kus (nebo spíš celou) nějaké dálkové trasy.
Miznosti je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.3.24 21:50
@Amassakoul píše:
Tam záleží, co od dovolené ocekavas. Dá se to i podělit. Část poznavacka, část válení u moře. Dá se to pro válet doma.
Da se na tři týdny sbalit a projít kus (nebo spíš celou) nějaké dálkové trasy.
Moznosti je spousta.

Bez deti nekonecne moznosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17111
4.3.24 22:00

Slovinsko - moře i spousta přírodních a jiných památek, mj. Lublaň stojí určitě za vidění nebo Řím je krásnej a jezdí odtamtud vlak až k moři na Osterii…byli jsme tam v chatkách v kempu v piniovým háji… maďarský termály, taky jsme to měli spojené s poznávačkou na 5 dní včetně té oblasti, kde se pěstuje Tokajské víno, takže to bylo stylem dopo nějaké město, odpo termály - taky super relax a večer ochutnávky ve sklípku. Na moře je prý super i Albánie, Černá Hora, mě by lákala spíš Korsika, Sardinie, Madeira - tam je prý krásně i na jaře nebo v září…i na výlety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.3.24 14:22

A co nějaký poznávací zájezd? Hodně lidí jezdí samo a projdete si s dalšími lidmi a delegátem/ průvodcem i zajímavá místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí