Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já byla jednou na dovolené v Chorvatsku - Tučepi a byla to opravdu moc hezká dovolená a vůbec nevadilo, že jsem tam byla sama. A pak několikkrát sama v Tatrách.
Já takhle byla sama předloni v Řecku, s cestovkou.
Jinak doporučuju se domluvit s kamarádkama na nějakém wellness víkendu ať nemusíš jezdit na všechny dovolené sama. Taky jezdívám s kámoškama (jela bych i na dýl, ale bohužel jedna ještě studuje, takže nemá moc peněz).
Tam záleží, co od dovolené ocekavas. Dá se to i podělit. Část poznavacka, část válení u moře. Dá se to pro válet doma.
Da se na tři týdny sbalit a projít kus (nebo spíš celou) nějaké dálkové trasy.
Miznosti je spousta.
@Amassakoul píše:
Tam záleží, co od dovolené ocekavas. Dá se to i podělit. Část poznavacka, část válení u moře. Dá se to pro válet doma.
Da se na tři týdny sbalit a projít kus (nebo spíš celou) nějaké dálkové trasy.
Moznosti je spousta.
Bez deti nekonecne moznosti ![]()
Slovinsko - moře i spousta přírodních a jiných památek, mj. Lublaň stojí určitě za vidění nebo Řím je krásnej a jezdí odtamtud vlak až k moři na Osterii…byli jsme tam v chatkách v kempu v piniovým háji… maďarský termály, taky jsme to měli spojené s poznávačkou na 5 dní včetně té oblasti, kde se pěstuje Tokajské víno, takže to bylo stylem dopo nějaké město, odpo termály - taky super relax a večer ochutnávky ve sklípku. Na moře je prý super i Albánie, Černá Hora, mě by lákala spíš Korsika, Sardinie, Madeira - tam je prý krásně i na jaře nebo v září…i na výlety…
A co nějaký poznávací zájezd? Hodně lidí jezdí samo a projdete si s dalšími lidmi a delegátem/ průvodcem i zajímavá místa.