Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Záleží, jakou máte představu…akční nebo válecí dovolená??
Doporučuji Bali. ![]()
Já osobně bych volila rovníkovou Afriku nebo Rusko, ale tak si pláží moc neužiješ ![]()
jinak je krásná Dominika, Kuba, Thajsko. záleží jestli chceš vysloveně válení nebo to kombinovat s poznáním. mě osobně na Thajsku vadí, že je mezi turisty opravdu velmi rozšířené, preferuji spíš země méně turisticky vytížené. takže třeba jižní Mexiko nebo jižní Amerika
A co potěšit manžela a zvolit tu ameriku a letět na Floridu? Teplo, moře, nákupy ![]()
Florida mě taky napadla
ale moře je dostačující v Evropě nebo Sev. Africe, když už do USA, tak bych moře oželela ![]()
Tak pokud plaz a more tak Maledivy, Tahiti to je podle me nadhera. Pokud ruch, more, plaz tak Florida, Havaj. Tech moznosti je spousta.
Co takhle pláž a modré moře v USA? Takhle by byla spokojenost oboustranná.
Hawaii je náááádherná.
Příspěvek upraven 05.03.13 v 22:45
Co třeba Mauricius? Moře, válení, ale i spousta aktivit, nádherná příroda, civilizace, bezpečno a levné diamanty ![]()
Nebo Dubaj. Taky moc prima místo.
Dekuji za tipy. Vyroci je v srpnu ale to bude krasne i u nas. Ktere mesice je nejlepe letet? Dominikanska, Msuricius př Keňa nrbo ta Florida-Havai.?
Hezký večer. V srpnu budeme s manželem slavit 5lete vyroci svatby a on me pozadal at vyberu misto kam chci jet. Mame 2 male deti a toto by mel byt relax jen pro nas. Takze dalku resit nemusime. Mate někdo tip na misto a hotel? Manžel by chtěl do usa. Ja bych upřednostnila plaz a modre more. Dekuji za tipy.