Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Poraďte, kam jet na dovolenou k moři koncem září, aby bylo ještě teplo. Nechceme ale Egypt, Turecko ani Tunisko.
My jsme byli na konci září na Makarský, a počasí bylo super, jak na koupačku, tak na kola a na výlety, chvílema až vedro…ale moře chladnější a večery taky už nejsou na tílko a kraťáky no…ale jela bych znovu takhle v září, páč jsou krásně prázdný pláže i restauračky a většina barů a restaurací mají velký slevy na jídlo i pití:)
Španělsko ( Kanary či Baleary) nebo třeba nejjižnější Řecko ( Kréta ) ale tam dost fouká. Někdy je teplo koncem záři i v Chorvatsku a Itálii a někdy zima i na te Krétě. Mám pocit, ze posledni dobou to pocasi neni jiste nikdy. Jinak za me Turecko jo je to Evropa a nesrovnavala bych s Tunisem ten ja taky moc nemusím
Proč ne Turecko? já bych třeba s dětma taky nejela Egypt ani Tunis, ale v Turecku jsme byli 2× právě takhle přelom září/říjen a počasí super
jinak loni jsem to taky právě řešila a rozhodovala jsem se mezi Krétou a Tureckem a na Krétě prý dost fouká, takže jedině Turecko
Kypr
nebo Kanáry, nebo se mrkni na Kapverdy, ty šly poslední dobou na slušnou cemńovou úroveň ![]()
@elfans
dobrá zpráva. Zrovna jsem se chtěla připojit s dotazem, jestli byl někdo koncem září v Řecku a jinde než na Krétě
. Takže teplo bylo, říkáš.
@stazinka09 Paradni, vecer uz jsem si treba vzala svetrik pres saty, ale zas se dalo v noci spat. Nebyly tam zadne davy, Proste parada, leteli jsme az posledni tyden v zari a vraceli se zacatkem rijna.
@stazinka09 My byli loni na konci září na Korfu a bylo tam nádherně, pár dní byl dokonce neskutečný pařák
I voda byla pěkně teplá.
Holky, díky moc za tipy! Nejvíc mě asi zaujal Rhodos nebo Kypr… jdu hledat ![]()
Ahoj,
s přítelem jezdíme začátkem června a polovina občas i konec záři do Chorvatska. Je tam příjemně žádné vedra na padnutí. Je fakt, že v červnu je ještě voda studená, ale v záři je hezky prohřátá
. Zatím jsme vždy měli krásně, ale letos voda byla v červnu chladnější, ale nebylo to něco co by se nedalo zvládnout a poslední tři dny bylo už vedro na padnutí ( večer teda na džíny a slabou mikču třeba jelikož foukal chladný vítr):). Jezdíme dolů na poloostrov Pelješac do malé zátoky Veliká Prapratna. Je tam klid a šakali dávaj dobrou noc ![]()
Ahoj, tak kam nakonec vyrazíte na dovolenou?
my se taky chystáme někam koncem září, hledám až teď nějaké last minuty, zatím u mě vítězí Barcelona, je tam moře a zároveň je to krásné město, takže za každého počasí je co dělat ![]()