Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Dani23 ahoj
my máme jet příští týden - asi Rhodos nebo Kos, ale stále hledáme last minute…
@jannda na Rhodosu jsem byla a je tam krásně, doporučuju
malý ostrůvek, který se dá během jednoho dne objet autem dokola
my vzhledem k okolnostem v práci, co jsem zjistila dneska, pojedem asi až v druhé polovině října, tak nevím, jestli se ještě někde zahřejem ![]()
Vtírnu se s dotazem. Přemýšlím nad dovolenou na konci září, konkrétně Caorle. Bude to ještě na koupání? Bývá teplo?
@lleennttiillkkaa píše:
Vtírnu se s dotazem. Přemýšlím nad dovolenou na konci září, konkrétně Caorle. Bude to ještě na koupání? Bývá teplo?
pokud ma byt dovolena primarne o pobytu u more, tak bych tohle neriskovala. muze byt pekne, ale je to hodne o nahode.
krome toho je brzo vecer tma a tamta oblast je v tu dobu proste „po sezone“.
@lleennttiillkkaa : tak konec září už moc ne. My jezdime první týden v září a to se dá, švagrová byla 3 tyden v září, ale už nic moc, jako vlezli do vody, ale už hodně foukalo a měli jen kolem 24 stupňů, už skoro žádné slunečníky a i v centru už to moc nežilo
.
No má nemá být u moře, jeli bychom spíše na prodloužený víkned, jenže o prázdninách nemáme kdy jet a na začátku září nastupuje syn do první třídy, tak ho taky nechci odhlašovat, chtěla bych někdy kolem sv. Václava. Mno to jste mě moc nepotěšili. Bohužel s mladším synem neexistuje cesta jakýmkoliv veřejným dopravním prostředkem, leda bych ho přidusila polštářem
takže chceme autem, takže zase odpadá cesta někam dál.
A co třeba druhá polovina června? Sice bude moře studenější, ale počasí by mohlo byt lepší než koncem září.
@myskalucka i to by bylo celkem řešení, ale máme to tam celkem časově narvaný, běhání po úřadech a tak :/
Loňské teploty koncem září, a i jinak bylo září teplejší všude, proto ty vyšší teploty v půlce září, ale konec září už fakt nic moc. http://m.accuweather.com/…month/216529?…