Dovolená - Korsica

435
24.3.13 15:04

Dovolená - Korsika

Dobrý den, ohledně dovolených je tady hodně diskuzí. I my plánujeme dovolenou a zajímáme se o dovolenou na Korsice. Chtěla bych se zeptat na vaše názory, postřehy, informace na dovolenou na Korsice s malým dítětem. Pojedeme se skoro dvouletým chlapečkem, spíše taková dovolená - válení u moře, válení u bazénu u hotelu, nějaké menší výlety. Pokud máte i tip na nějaký pěkný hotel, budu moc rada. Děkuji za jakoukoliv informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
24.3.13 15:27

My byli na Korsice, ale spis „putovni“, zadne valeni a po pravda, jak je Korsika nadherna, tak na valeni na plazi mi zrovna neprisla.
Na to mi prijde lepsi Sardinie, tam se valelo bezvadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
24.3.13 15:30

Já si teda neumím představit válet se u moře na Korsice :lol: Po skoro třech týdnech ve vnitrozemí, v horách a u řek, mi přišlo moře hnusně teplý a špinavý. Takže s plážemi opravdu neporadím, s hotely taky ne, my spali pod širákem nebo ve stanu :mrgreen: Ale je to nádherný ostrov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
24.3.13 16:21

Ahoj, my byli na korsice, kdyz jsem byla poprve tehotna. Dovolena super, ale spise adrenalinova (cestování po horách) a bez deti (kameny ve vode). Ale zalezi na miste. My byli v oblasti Cargese. S detmi se nám osvedcila Kreta (mestecko Rethimno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.3.13 16:33

Ahoj,

my byli na Korsice jeste jako „bezdetni“ - potom o dva roky pozdeji jsme jeste byli na Sardinii a rekla bych, ze Sardinie je na relaxaci u more mnohem lepsi - je to takovy maly Karibik, najdete tam opravdu nadherne plaze. My jsme se rozhodli projet to letos znova s nasim prckem. Pojedem v zari, to mu bude 21 mesicu - sazime na jistotu. Ze zkusenosti bych rekla, ze Sardinie je opravdu na cestu s malym deckem - a na Tvoje zamery - lepsi.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
24.3.13 16:56

Na Sardinii jsme byli take, koupani urcite lepsi nez na Korsice, jak pise Maja, maly karibik, my byli v oblasti Isola Rossa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí