Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nejede náhodou někdo příští týden na Lipno na dovolenou? ![]()
@Madel my jedeme v neděli přímo do Lipna nad Vltavou, snad nám bude přát počasí ![]()
Taky doufám, že bude počasí fajn. Ideálně jako dneska nebo včera.
My už tam byli vloni a bylo to super. Přímo do Lipna jsme jezdili na bobovou dráhu a na stezku.
Přeju, ať vyjde počasí. Když je hezky, je tam úžasně. Když prší, je to na houby. A ty stejně ještě nerostou.
@Madel My jsme tam ještě nebyli, tak se těším. Třeba se tam potkáme
Ahoj chtěla bych od vás doporučit nějaký pěkný hotel na Lipně kde jste byli a líbilo se vám tam. Max. 150m od vody nejlépe s děckým hřištěm a tenisovým kurtem. Na netu je toho moc tak kdybyste mi dali nějaky tip:-) Díky
@neonqa Doporučuju hotel Admirál v Lipně nad Vltavou, kousek od hotelu dětské hřiště, naproti aquapark a hopsárium a k vodě kousek, podél pláže spousta dětských hřišť.
Pokud se chcete v Admirálu otrávit jídlem, tak prosím. Za mě hotel Relax v Dolní Vltavici. Krásné prostředí a od vody pár metrů. I s hřištěm a kurtem ![]()
Nebo hotel Slupečná Louka, kousek od Admirálu, ten je taky super ![]()
@vernovot Proč otrávit? My tam jedli týden a fakt jsme se neotrávili
Pokud by to nemusel být přímo hotel, tak kamarádka mi doporučila Pension Rak v Černé. Je to hned u vody, pěkné hřiště i tenisový kurt. Jediným mínus jsou menší pokoje. Ve výběru jsme měli ještě hotel na pláži v Horní Plané. Nakonec jsme tam byli jen na obědě a dobré. Pláž je tam opravdu pěkná, jako u moře. My nakonec vybrali pension trochu dále od vody, protože jsme chtěli velký pokoj s oddělenými ložnicemi, abychom mohli dát mladší po obědě a večer včas spát a zároveň jsme se mohli ještě bavit.
Tak vám děkuju líbí se mi ten Rak i Relax tak ukážu manželovi a rozhodnem se ![]()
Hlavne nejezdete do welness hotelu Frymburk, tam to bylo priserny…