Hotel Kotva Bulharsko

12.6.14 13:40

Hotel Kotva Bulharsko

Ahoj všichni, prosím o zkušenosti s hotelem Kotva na Slunečném pobřeží. Zajímá mě cokoliv, jaké je tam jídlo, jaké ubytování, jak daleko na pláž, jaké je okolí a tak. Když čtu recenze, tak někdo si chválí, někdo píše že už by tam nejel. Potom nevím čemu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1110
12.6.14 14:00

Pamatuji si, že když jsme vybírali dovolenou v Bulharsku, tak nám nabízeli i tohle. ale říkali, že prý je to hlavně pro rodiny s dětma :think: tak to je jediné, co o tom vím. nebyli na to špatné recenze…ale jak říkáš no, každej na to má jinej názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 14:03

@Adduše No nám v cestovce paní taky říkala, že je to pro děti a že je to kvalitní hotel, ale tak oni chtějí prodat že, takže se snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
12.6.14 14:13

Nám to tehdy prodávala ověřená známá, tak to určitě neříkala, aby prodala. měla 100% jistotu, že si u ní dovolenou koupíme, šlo jen o to jakou. ale my jsme ještě neměli malou, takže jsme chtěli něco jiného. možná, že dneska už bych volila u Kotvu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
12.6.14 14:17

Já tam byla dvakrát, a dobrý. Jela bych klidně zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
12.6.14 14:42

Taky jsme tam jednou byli už je to pár let a už bych tam nejela. Hotel je dál od pláže a chodí se přes velký písečný duny a hlavně na pláži neskutečný davy lidí hlava na hlavě jak mraveniště.
Co si pamatuju tak jídlo a ubytování ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 14:46

@SidiS nejvíc mi asi vadí ta pláž, viděla jsem fotku těch dun a že se tam jde přes dřevěný chodníček, to se mi nezdá úplně nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
12.6.14 14:55

@esterka.z.brna To věřím bylo to docela daleko a ty duny byli fakt velký. Za mě určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.6.14 21:17

Byla jsem tam s manželem cca. před pěti lety. Ubytování i jídlo ok, pláž od hotelu poměrně daleko. Veřejná pláž nic moc, davy lidí a v písku se povalovaly odpadky :?. Kazí mi to vzpomínka na recepční a uklízečky, když nám na pokoji jeden den měnily ručníky, tak nám tam jeden nedaly a mi jej při odjezdu museli zaplatit ( asi 10 leva ). Nepříjemné, arogantní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí