Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prazandy, poradite, prosim, jak se dostanu z Fashion areny do Europarku ve Sterboholich?
Je to vedle, ale nevim jak… Mhd, s kocarem.
Manzel me sem dovezl autem…
Dik!
@pupyk a nejde to pěšky? Vždyť je to kousíček od sebe.
Jinak jezdí ten jejich autobus, ale netuším, jestli jede i po Průmyslový, to je ta hlavní ulice co vede kolem. ![]()
@pupyk
Vždyť je to na druhé straně silnice
. Tak se někoho zeptej primo tam, jak se tam dostat pesky. Nebo jestli tam nejede primo jejich bus.
Hm, tak jestli nejezdí něco mezi těma dvěma centrrama, tak jedině přes Depo Hostivař a z Depa určitě jezdí bus do Europarku…
@Patule píše:
Mám pocit, že to přejít nejde
To je možná fakt, protože tam je vlastně Jižní spojka. Tak jedině jejich busem do Depa a tam odsud busem, jak píšeš. Je to sice zajížďka, ale asi to vážně jinak nepůjde. ![]()
@pupyk když vyjdeštím hlavním vjezdem z fashion areny, tak přímopřes Průmyslovou je ulice U Stavoservisu, když ji celouprojdeš až nakonec, je tam zastávka autobusu Na Homoli a odtamtud jede přímýspoj na zastávku Ústřední, která je už u europarku (autobusy 163, 263)
Načte se ti obrázek? Vložím ti sem kdyžtak printscreen mapy
@pupyk
Tak tím jejich busem Fashion Areny jsi v Depu Hostivař za 8-10 minut a z Depa jezdí busy do Europarku a to je taky těch 8-10 minut. Jiná cesta mě vážně nenapadá. A z Depa jede do Europarku, myslím, bus č. 263 (možná ještě další) a jezdí tak každých 15 minut. ![]()
Musis se vrátit busem na Depo Hostivar, prejit to nejde!! Jednou jsem omylem zajela k tomu druhemu, nez jsem chtěla, a ptala se ridice busu, a musela jsem se vrátit.
A uz vůbec neprechazej tak frekvent. silnici s kocarkem!!!
@nakukovatelka píše:
Musis se vrátit busem na Depo Hostivar, prejit to nejde!! Jednou jsem omylem zajela k tomu druhemu, nez jsem chtěla, a ptala se ridice busu, a musela jsem se vrátit.
A uz vůbec neprechazej tak frekvent. silnici s kocarkem!!!
@pupyk píše:
Ne, nejsem pako z Brna
Diky za info, vzdavam hledani vychodu a jdu na bus, snad nezabloudim.
Tak jsem to nemyslela, doufam, ze jsem neurazila ![]()
Urcite to bude nejrychlejsi, nez si nekde zachazet a skoncit v poli na koncicim chodniku
Přejít to fakt nejde, musíš zpět na Depo a pak busem.
Je to sice kousíček, ale mhd to jinak nejde.