Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bude Praha v sobotu ráno ucpaná?
Potřebuju jet z D1 sem http://1url.cz/wtzZg
Jako na mapy.cz mi to ukazuje dobu cesty 2:40 ale když se podívám do GPS která bere aktuální dopravu tak je to už 3:50.
Jak vypadá tato cesta Prahou v sobotu okolo 9H. Je lepší to někody objet? nebo to bývá OK?
@jakanas Dle mych zkusenosti je v sobotu po ranu doprava velmi klidna.
@jakanas píše:
Bude Praha v sobotu ráno ucpaná?
Potřebuju jet z D1 sem http://1url.cz/wtzZg
Jako na mapy.cz mi to ukazuje dobu cesty 2:40 ale když se podívám do GPS která bere aktuální dopravu tak je to už 3:50.
Jak vypadá tato cesta Prahou v sobotu okolo 9H. Je lepší to někody objet? nebo to bývá OK?
Pokud se nestane něco mimořádného, bude Praha v sobotu průjezdná úplně v pohodě a hladce.
V sobotu a v neděli ráno bývá bývá doprava v Praze jedna z nejlepších, alespoň co jezdíme my. Samozřejmě se nám stalo, že se někdo vyboural a čekali jsme v koloně, ale většinou je to v pohodě.
V sobotu je to paráda. To si vždycky říkám, kéž by to takhle bylo i v týdnu, kdy jezdím do práce ![]()
Tady nejsou zacpy ani v tejdnu pokud tam tedy nahodu není nehoda a zacpa.
@jakanas v posledních dnech tu doprava na D1 dost kolabuje
Často kvůli nehodám ap. V sobotu dopoledne to nebude o moc lepší ![]()
Jen technická - je potřeba vyhnout se centru - v sobotu se běží 1/2 maraton. Ale to máte mimo trasu ![]()
Nechci strašit, ale vzhledem k opravám na sterboholske to každý den stojí od černá až na D1 (hlavně v ranní a odpolední špičce). Předpokládám, že víkend bude lepší, ale možná si chvíli postojite
Potřebuji rady, kdo jezdíte ráno autem po Praze - cca v 7:30 na CCM. Jedu Černý most - Dejvická. Je lepší vzít to přes Prosek-Bulovka-tunely a nebo přes centrum Holešovice, nahoru na Letnou a tudy? Vůbec nevím, jak je tam ráno doprava, kde to stojí víc ![]()
Díky
@acimedaca píše:
Potřebuji rady, kdo jezdíte ráno autem po Praze - cca v 7:30 na CCM. Jedu Černý most - Dejvická. Je lepší vzít to přes Prosek-Bulovka-tunely a nebo přes centrum Holešovice, nahoru na Letnou a tudy? Vůbec nevím, jak je tam ráno doprava, kde to stojí víc
Díky
Hod si to do Waze, to může být každý den jinak.
@Lama Lama píše:
Hod si to do Waze, to může být každý den jinak.
Souhlasím, moc se to dopředu odhadnout nedá. Nicméně v tuhle denní dobu bych s hladkým průjezdem určitě nepočítala
@acimedaca píše:
Potřebuji rady, kdo jezdíte ráno autem po Praze - cca v 7:30 na CCM. Jedu Černý most - Dejvická. Je lepší vzít to přes Prosek-Bulovka-tunely a nebo přes centrum Holešovice, nahoru na Letnou a tudy? Vůbec nevím, jak je tam ráno doprava, kde to stojí víc
Díky
Asi to slyšet nechceš, ale já bych na Čerňáku zaparkovala a projela to metrem. Ve všední den a v tuhle dobu to bude masakr.
@ida007 píše:
Asi to slyšet nechceš, ale já bych na Čerňáku zaparkovala a projela to metrem. Ve všední den a v tuhle dobu to bude masakr.
taky bych to tak udělala, ale jedem 4 a ostatní chtějí jet autem