Dovolená na Balatonu

3
6.4.16 20:08

Dovolená na Balatonu

Dobrý den děvčata, prosím o radu s ubytováním a místem v Maďarsku na Balatonu, mám dvě děti 4roky a 7 let, nechceme nějaké super ubytování, jen aby tam bylo vyžití pro děti a čisto, chatka, bungalov, budu ráda za rady porady o vás :) předem moc děkuji Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1911
6.4.16 20:32

Byli jsme vloni a nikdy více :zed:!

Byla jsem tam jako dítě a za těch 30let se tam vůbec nic nezměnilo - voda špinavá (můj chlap vytáhl z vody dokonce leklou rybu :poblion: ),madˇaři neochotní - mluví jen madˇarsky a s němčinou ani s angl. jsme neuspěli…prostě velká katastrofa!!!
Vyžehlila to jen zastávka na cestě zpátky v termálech…

Chápu volbu kvůli dětem, dostupnosti, bezpečnosti, ale za mě jak je mi to líto určitě NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.4.16 20:46

My byli na Balatonu 2× a super! Pred 3 a pred 5 rokama. Jeli jsme ale vzdy 3 a vice rodin, takze jsme si pronajali rovnou celou chatu (baracek). Takze s ubytkem asi moc neporadim. Vzdy jsme byli moc spokojeni, za nas lepsi nez se tahnout nekam k mori a pro male deti ideal. :palec: Ano, voda je spinava, ale ne spinava od odpadku ale proste kalna od rozvireneho pisku, ktery tam je. Tam kde je pisek, je voda vzdy spinava. Doporucuju jet na mista, kde jsou placene plaze. Tam je i vyziti pro deti, stanky, restaurace…a hlavne je tam pozvolny vstup do vody. Na neplacenych verejnych mistech jsou vetsinou jakoby rozdrcene musle, strasne to pichalo, jako chodit po skle, bez botu se to nedalo a vstup do vody po schodcich. Ty placene plaze nejsou drahe, cca 80,– za osobu na den. Ale vyplati se to. Treba v Balatonlelle je soukroma plaz kde je i bazen. Takze kdyz se nektere dite boji otevrene vody, dalo se s nim byt v tom bazene. Dalsi pekna soukroma plaz vim ze je v Gyenesdias.
A jinak ano, mluvi se tam jen nemecky a madarsky. Ale v restauracich uz maji vetsinou alespon menicko v anglictine. My se tam urcite planujeme jeste nekdy podivat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.4.16 18:11

Děkuji moc za názory…kdyby jste měl ještě někdo nějaké názory nebo postřehy z Balatonu, budu ráda za každou zkušenost i radu díky Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
7.4.16 18:20

Jezdíme většinou k moři, ale o Balatonu jsem taky přemýšlela :think:, byla jsem tam jako dítě. Kamarádka byla loni u Lago di garda, prý naprosto úžasné :D A taky to není daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí