Dovolená na Pálavě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
16.6.17 19:54

Dovolená na Pálavě

Ahojte,
Potřebovala bych vaše zkušenosti s ubytováním okolo Nových Mlýnů. Nejlepší by byl nějaký penzionek, nebo hotýlek s polopenzí, nebo alespoň snídaní. :) Aby to tam bylo vhodné pro děti. Máme 2× 9 let a tři roky. Zatím jsme koukali na Přítluky, Hustopeče a ještě pár dalších. Pokud už máte nějaké zkušenosti tak sem s nimi 8) :)
Předem moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
16.6.17 20:05

@kazda.m Děkuji moc za odpověď, Přítluky jsou ve výběru hlavně proto, že je to poměrně blízko vodní nádrže ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.6.17 20:20

Tohle je paradni http://www.penzionprefila.cz/ byla jsem na otviracce a super, je tam i bazen, detske hriste, pinec… restaurace jen pro ubytovane, fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
16.6.17 20:41

Zkušenosti nemám, ale taky vybírám ubytování na víkend :-)
Přidám tipy: penzion Balloon (Horní Věstonice, ale mají do října víkendy plné), penzion Eva (Perná), penzion Markéta (Horní Věstonice), penzion Prefila (Bulhary), U hroznů (Velké Bílovice), penzion Proneco (Klentnice), Opilé sklepy (Velké Pavlovice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
16.6.17 21:04

Ještě se mi hooodně líbí Café Fara (Klentnice), ale cenově je už to nad limitem, co jsem ochotná dát za víkend. Možná zajít na kávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.6.17 21:28
@sarty píše:
Ještě se mi hooodně líbí Café Fara (Klentnice), ale cenově je už to nad limitem, co jsem ochotná dát za víkend. Možná zajít na kávu ;)

tak tak, nechat si to jako zážitek, bydlet se dá určitě laciněji a jistě ne hůře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.6.17 00:17

Moc děkuji za všechny odpovědi, ani nevíte jak jste mi všechny pomohly sestavit alespoň seznam možností :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
17.6.17 07:46

Ono se v nádržích stejně moc koupat nedá, je to tam samej rybář, smrad ze zdechlých ryb a špinavá voda :? Nejvíc se nám osvědčily kempy, např. Merkur. Je sice drahý, ale je tam spousta vyžití, jak pro vás, tak pro děcka. Malá a Velká laguna jsou vhodné ke koupání. Z ubytování je tam hodně na výběr - stan, soudek, chatky, apartmány,.. Teď už ale bude asi vše obsazené a zbýval by možná ten stan, ale nevím, třeba by tam něco ještě volného bylo :think: My jezdíme právě jen pod ten stan a zas tak draho to nevyjde a pro děcka je to lepší zážitek jak penzion :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí