Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
Potřebovala bych vaše zkušenosti s ubytováním okolo Nových Mlýnů. Nejlepší by byl nějaký penzionek, nebo hotýlek s polopenzí, nebo alespoň snídaní.
Aby to tam bylo vhodné pro děti. Máme 2× 9 let a tři roky. Zatím jsme koukali na Přítluky, Hustopeče a ještě pár dalších. Pokud už máte nějaké zkušenosti tak sem s nimi
![]()
Předem moc děkuji za odpovědi
@kazda.m Děkuji moc za odpověď, Přítluky jsou ve výběru hlavně proto, že je to poměrně blízko vodní nádrže ☺️
Tohle je paradni http://www.penzionprefila.cz/ byla jsem na otviracce a super, je tam i bazen, detske hriste, pinec… restaurace jen pro ubytovane, fakt super…
Zkušenosti nemám, ale taky vybírám ubytování na víkend ![]()
Přidám tipy: penzion Balloon (Horní Věstonice, ale mají do října víkendy plné), penzion Eva (Perná), penzion Markéta (Horní Věstonice), penzion Prefila (Bulhary), U hroznů (Velké Bílovice), penzion Proneco (Klentnice), Opilé sklepy (Velké Pavlovice).
Ještě se mi hooodně líbí Café Fara (Klentnice), ale cenově je už to nad limitem, co jsem ochotná dát za víkend. Možná zajít na kávu ![]()
@sarty píše:
Ještě se mi hooodně líbí Café Fara (Klentnice), ale cenově je už to nad limitem, co jsem ochotná dát za víkend. Možná zajít na kávu
tak tak, nechat si to jako zážitek, bydlet se dá určitě laciněji a jistě ne hůře
Moc děkuji za všechny odpovědi, ani nevíte jak jste mi všechny pomohly sestavit alespoň seznam možností ![]()
Ono se v nádržích stejně moc koupat nedá, je to tam samej rybář, smrad ze zdechlých ryb a špinavá voda
Nejvíc se nám osvědčily kempy, např. Merkur. Je sice drahý, ale je tam spousta vyžití, jak pro vás, tak pro děcka. Malá a Velká laguna jsou vhodné ke koupání. Z ubytování je tam hodně na výběr - stan, soudek, chatky, apartmány,.. Teď už ale bude asi vše obsazené a zbýval by možná ten stan, ale nevím, třeba by tam něco ještě volného bylo
My jezdíme právě jen pod ten stan a zas tak draho to nevyjde a pro děcka je to lepší zážitek jak penzion ![]()