Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky mam prosbu ,chtěli bychom letošní dovolenou strávit na Šumavě.
Poradíte někdo s ubytováním? máme šestiměsíčního prcka nic nepotřebujeme pro cestování jsme vybaveni.
Chtěli bychom někam kolem Kvildy,Modravy spíše menší penzion než velký hotel
Díky moc
Ahojky, doporučujeme penzion Quattro na Javorníku…byli jsme tam v září a rozhodně se tam s dětma jednou moc rádi vrátíme, protože specielně pro rodiny s dětma je Šumava jak dělaná. Je to tam moc krásný, příjemný, okolní krajina taky nádhera, personál bez chyby a ceny velmi slušný.
http://www.penzionquattro.sumava.net/start.asp
Ahoj, zkusila bych tyto: www.penzionusulku.cz, skipenzion.sumava.net/skipenzion/, www.kvilda.org/chatakvilda. Všechny jsou na Kvildě. Ani v jednom jsme nebydleli, ale všechny jsou moc hezké. A Kvilda a okolí, to je nádhera. Chystáme se tam teď na prodloužený víkend a pak v červnu na dovču.
o aparthotelu v Kašperských horách asi víš, že? My tam byli moc spokojeni…
My se v srpnu chystáme sem . Ségra tam byla s dcerkou už několikrát a je nadšená, dala jsem na její doporučení. Majitelka je příjemná mladá paní s třema dětma. Penzion je pro dítka vybaven vším, nepovezeme s sebou nic kromě kočárku a oblečení…
@lavraki píše:
Ahoj, zkusila bych tyto: www.penzionusulku.cz, skipenzion.sumava.net/skipenzion/, www.kvilda.org/chatakvilda. Všechny jsou na Kvildě. Ani v jednom jsme nebydleli, ale všechny jsou moc hezké. A Kvilda a okolí, to je nádhera. Chystáme se tam teď na prodloužený víkend a pak v červnu na dovču.
skipenzion.sumava.net/skipenzion/ - tenhle zrovna patří našemu známému, jezdíme tam pravidelně
a jsme spokojeni
(dobře tam vaří, takže večeříme vždy přímo v penzionu a ani nic jiného nezkoušíme)
Zakladatelko - prcka máte ještě prcka
…ale my s trochu větším už oceníme, že na Kvildě loni zbudovali úplně nové dětské hřiště, moc pěkné a ještě hned sousedí s výběhem krav, takže 2 atrakce najednou ![]()
Ahoj všem, obnovuji starou diskuzi. V létě bych ráda na ŠUmavu, je to moje srdcovka
mohla bych poprosit o tipy na ubytování - ale budu náročná
V hotelu musí být bazén ( co kdyby nebylo počasí na koupání venku ) a stravování formou švédských stolů. Díky moc za jakékoli tipy.
V Srní je hotel Srní a Šumava, teď nevím, ve které je bazén, ale mohou ho navštěvovat i hosti sousedního hotelu.
Doporucuji hotel Srni v Srni, je tam obrovsky bazen, snidane i vecere formou svedskych stolu. Jezdime tam kazdy rok. Letos jedeme opet uz po nekolikate. Sumava je take moje srdecni zalezitost
.
Mrknete na: http://www.hotely-srni.cz/hotelysrni/
@Sype to jo:-) Strašně moc se těším až se zase podívám na stará známá místa - Ćertovo jezero, Černé, Sušice…
@Hadumi píše:
V Srní je hotel Srní a Šumava, teď nevím, ve které je bazén, ale mohou ho navštěvovat i hosti sousedního hotelu.
Hotel Srní je hlavní budova, hotel Šumava v podstatě není, správně se to jmenuje depandance Šumava, je to součást hotelu, platí pro ně myslím stejná pravidla jako pro hl. budovu-snídaně formou šv. stolů, vstup do bazenu, pára, sauna v ceně ubytování.. ![]()
Ahoj, za mě bych se určitě podívala na http://www.nadrybnikem.eu/kam-na-vylet/, já odsud osobně hodně čerpám a jsou tam opravdu skvělé výlety. Poskytují i ubytování a stravu