Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, holky chtěla jsem se vás zeptat jsem v 19tt těhotenství ale jsem po umělém oplodnění povedlo se až na podruhé, jde mi o to že by jsme chtěly s manželem letět na dovolenou do Egypta na týden i když mám povolení od doktora tak jsem někde četla že je po IVF těhotenství rizikové. Mate s tím některá zkušenosti? Budu rada za každou radu dekuju ![]()
Zkusenost s Egyptem mam jen jako netehotna, ale tehotna bych do Egypta neletela - dlouhy let, nezanedbatelne riziko prujmoveho onemocneni, uroven zdravotnictvi
Nikdo tě nepojistí. Těhotenství máš infikováno automaticky jako rizikové, pokud se ti cokoliv ohledně těhotenství stane, pojišťovna nezaplatí ani koronu.
Egypt miluju, ale jako těhotná bych teda nejela i bez IVF. Vyberte něco míň bakteriálního.
@Janli píše:
Nikdo tě nepojistí. Těhotenství máš infikováno automaticky jako rizikové, pokud se ti cokoliv ohledně těhotenství stane, pojišťovna nezaplatí ani koronu.
No, koronu mozna jo ![]()
@Leylaa pokud nemáš žádný problém, těhotenství po ivf rizikové automaticky není. Jsem taky po ivf a tento rok zůstáváme v Česku. Když bych moc na dovolenou chtěla, vybrala bych si Evropu.
Když vidím ten šílený pravopis, tak by se IVF mělo aplikovat jen těm, co projdou nějakým testem gramotnosti.