Dovolená po IVF

5
24.8.22 12:32

Dovolená po IVF

Ahojky, holky chtěla jsem se vás zeptat jsem v 19tt těhotenství ale jsem po umělém oplodnění povedlo se až na podruhé, jde mi o to že by jsme chtěly s manželem letět na dovolenou do Egypta na týden i když mám povolení od doktora tak jsem někde četla že je po IVF těhotenství rizikové. Mate s tím některá zkušenosti? Budu rada za každou radu dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
24.8.22 12:35

Zkusenost s Egyptem mam jen jako netehotna, ale tehotna bych do Egypta neletela - dlouhy let, nezanedbatelne riziko prujmoveho onemocneni, uroven zdravotnictvi

• Citovat
  • Upravit
21311
24.8.22 12:40

Letěla bych nekam po Evropě. Egypt za mne tedy ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.8.22 12:43

Nikdo tě nepojistí. Těhotenství máš infikováno automaticky jako rizikové, pokud se ti cokoliv ohledně těhotenství stane, pojišťovna nezaplatí ani koronu.

• Citovat
  • Upravit
3327
24.8.22 12:49

Egypt miluju, ale jako těhotná bych teda nejela i bez IVF. Vyberte něco míň bakteriálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
24.8.22 12:50
@Janli píše:
Nikdo tě nepojistí. Těhotenství máš infikováno automaticky jako rizikové, pokud se ti cokoliv ohledně těhotenství stane, pojišťovna nezaplatí ani koronu.

No, koronu mozna jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
24.8.22 13:31

@Leylaa pokud nemáš žádný problém, těhotenství po ivf rizikové automaticky není. Jsem taky po ivf a tento rok zůstáváme v Česku. Když bych moc na dovolenou chtěla, vybrala bych si Evropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15906
24.8.22 14:25

Když vidím ten šílený pravopis, tak by se IVF mělo aplikovat jen těm, co projdou nějakým testem gramotnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí