Pohyby 24 tt ustaly

109
24.8.22 09:06

Pohyby 24 tt ustaly

Ahoj, o víkendu jsem byla hospitalizovana díky silnému zvraceni a křečím, ve finále jsem z nemocnice odešla s krecema ještě většíma. V úterý jsem byla na testu na cukrovku a dostala servano, že jsem byla v nemocnici, ne už tam nemám náladu nic řešit. Kdyz jsem se zeptala, co mám dělat když mám křeče v oblasti vajecniku a stydké kosti, bolí mě jít i na wc…tak mi řek dr že muzu ukončit teh.(vymodleme, odešla jsem s placem) Od včerejška necitim žádné pohyby a to opravdu rozeznatm co pohyby je a není, už od 16 t.Mam šílený strach ale už fobii někam jít. Na gyndu určitě ne, na pohotovosti mám nejblíž bulovku mě spíš servou. Stalo se některé ze den dva necítila v 23 +5 pohyby? Nezabira sladké nic…Kdyzbnekak půjdu, budu otravovat nevím jak vysvětlit, že přežiju nějakou standardní bolest ale mám strach o mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22074
24.8.22 09:11
@kotecatko píše:
Ahoj, o víkendu jsem byla hospitalizovana díky silnému zvraceni a křečím, ve finále jsem z nemocnice odešla s krecema ještě většíma. V úterý jsem byla na testu na cukrovku a dostala servano, že jsem byla v nemocnici, ne už tam nemám náladu nic řešit. Kdyz jsem se zeptala, co mám dělat když mám křeče v oblasti vajecniku a stydké kosti, bolí mě jít i na wc…tak mi řek dr že muzu ukončit teh.(vymodleme, odešla jsem s placem) Od včerejška necitim žádné pohyby a to opravdu rozeznatm co pohyby je a není, už od 16 t.Mam šílený strach ale už fobii někam jít.Na gyndu určitě ne, na pohotovosti mám nejblíž bulovku mě spíš servou. Stalo se některé ze den dva necítila v 23 +5 pohyby? Nezabira sladké nic…Kdyzbnekak půjdu, budu otravovat nevím jak vysvětlit, že přežiju nějakou standardní bolest ale mám strach o mimco…

Nechápu, co je to za logiku? Kam jinam bys chtěla jít než na gynekologii?

Je všední den, běžná pracovní doba - zavolej svému gynekologovi a domluv se s ním, není na co čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6717
24.8.22 09:14

Ja třeba 2 dny necítila vůbec v tomhle týdnu, záleží jak mas placentu jak je mimco otocene, ale jestli se bojis, tak se bez nechat zkontrolovat na gynekologii. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
24.8.22 09:14

Zavolej svému gynekologovi a švihej.

A zapracovala bych na svém přístupu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
24.8.22 09:29

Z tveho popisu vubec nechapu, proc jsi kde byla a proc jsi dostala kde vynadano.
V kazdem pripade dojdi za svym gynekologem. A zkus lepe formulovat myslenky a potreby, jiste se pak i lepe domluvis.
Mmch, takze furt zvracis a mas krece a byla jsi na OGTT? Jsem jedina, komu tvuj popis situace nedava smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
24.8.22 09:30

Uháněj k doktorovi. Raději bych si nechala nadávat, že tam lezu zbytečně než abych riskovala, že něco pokazím.
Držím palce, ať vše dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.8.22 09:49

Absolutně nedáváš smysl. Proč jsi kde dostala “seřváno”? Nejsi náhodou nějak přecitlivělá? Pochybuju, že by ti na ogtt “nadali”, žes byla v nemocnici 🙄
Pokud necítíš pohyby, které jindy cítíš pravidelně, logicky švihej k doktorovi. I kdyby tě měl seřvat nebo co to tu řešíš 🙄
Nikoho neotravuješ, od toho tam jsou.

Příspěvek upraven 24.08.22 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.8.22 10:22

1.hospitalizovana jsme byla z důvodu kreci a několikadenního zvraceni
2. Jelikož je nemocnice propojena a OG, tak moc dobře vi že jsem byla hospit., a dostala jsem servano a následoval dotaz zda nechci ukončit teh. - to Vám připadá normální? Po 10 IVF?
3.Nevim jaký přístup, ano asi mám třeba větší strach než ženy, které nemají žádnou špatnou zkušenost léčbu apod.ale ten pocit, že se nemůžu někam bez obav dostavit, zeptat se atd je strašný. Vsechny tu vždycky píšete jak k doktorovi, informovat se pohotovost…a když todle udělám já jsem za hysterku. Bykanjsem zvyklá na pohyby tak a večer, na to žebříček reagoval na sladké a najednou nic…Vy byste strach neměly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.8.22 10:24

@BohunkaP byla jsem u něj včera na cukrovce, už nemám silu tam pachnout, po včerejší poznámce. Vzdycky býval doktor supr, ale poslední rok dva, je to tragédie. Asi stáří dělá hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.8.22 10:27

@adamcoka jak na svém přístupu, mám na sebe nechat déle řvát? Neudělala jsem nic špatného, probkem vikend- pohotovost, test cukrovka - úterý, svěřila sjme se setricce že mám nějaké problémy s bolestmi, doktor mě odmítal vyšetřit, až po puk hodině nějakého nadavani z ordinace (bylo slyšet…) mě vzal a ani dobrý den, ani naschledanou hnusnej jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.8.22 10:30

Objednala jsem si jako samoplatce jiného gynekologa, za hodinu mám mit termin.
A asi holt budu po letech, což me mrzí, vzhledem k tomu, že dříve to byl dříve dobrý doktor, uvažovat o změně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
24.8.22 10:31
@kotecatko píše:
1.hospitalizovana jsme byla z důvodu kreci a několikadenního zvraceni
2. Jelikož je nemocnice propojena a OG, tak moc dobře vi že jsem byla hospit., a dostala jsem servano a následoval dotaz zda nechci ukončit teh. - to Vám připadá normální? Po 10 IVF?
3.Nevim jaký přístup, ano asi mám třeba větší strach než ženy, které nemají žádnou špatnou zkušenost léčbu apod.ale ten pocit, že se nemůžu někam bez obav dostavit, zeptat se atd je strašný. Vsechny tu vždycky píšete jak k doktorovi, informovat se pohotovost…a když todle udělám já jsem za hysterku. Bykanjsem zvyklá na pohyby tak a večer, na to žebříček reagoval na sladké a najednou nic…Vy byste strach neměly?

Jo, kdybych necítila pohyby, tak bych se bála a nechala bych ze sebe klidně udělat blbce, jen abych od doktora odjela s tím, že vím, že je všechno v pořádku.

Já jsem taky srab v situacích, kdy si na mě někdo otvírá hubu.
Moc jsem nepochopila, za co Ti kdo nadával, ale seber svého chlapa a jeďte k doktorovi. On určitě nedopustí, aby se k Tobě někdo choval špatně. :hug:

Příspěvek upraven 24.08.22 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
24.8.22 10:33
@kotecatko píše:
Objednala jsem si jako samoplatce jiného gynekologa, za hodinu mám mit termin.
A asi holt budu po letech, což me mrzí, vzhledem k tomu, že dříve to byl dříve dobrý doktor, uvažovat o změně…

Tak měl doktor špatný den, kdo ho někdy nemá, že? :nevim:
Držím palce, ať ti to u toho druhého všechno dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.8.22 10:34

@K2 8611 mám to stejne v situacích, kdy jsme vyklepana, což tato situace je…
Servano co prudim, že mám holt bolesti ať ať nestěžuju, že jsem holt tehotna.Ja taky nechápu, co to mělo být za blbej vtip říct ženské, že to může vyresit ukoncenim teh.
Ví jak to mám vymodlene, jak todle může vypustit z pusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65313
24.8.22 10:35

Pohyby jsi řešila už před třemi týdny. Možná má doktor pocit, že se moc sleduješ, proto se chová, jak se chová. Je to jen můj názor, neříkam, že to tak fakt je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí