Opožděná menstruace 3 týdny

24.8.22 10:52

opožděná menstruace 3 týdny

Ahoj všem, zítra to už budou tuším 3 týdny co se mi opozdila menstruace. Ne že bych měla menstruaci přímo nepravidelnou. Ale někdy cca 2× ročně se mi stane že se zpozdí klidně o několik dní, v řádu 5-7. Cca dva roky zpět mi menstruace nedorazila asi 2 týdny a na gyndě jsem dostala pouze injekci na vyvolání a vysvětlení, že se to tak prostě někdy stane. Mám docela slabou imunitu, naposled sem byla nemocná asi měsíc zpátky - angína a antibiotika. Mám také zvýšenou fyzickou aktivitu, kdy každý den sportuji. V červnu jsem také státnicovala a předcházelo tomu několik měsíců stresu. Opoždění tenhle měsíc jsem příliš neřešila a říkala si že je to normální, minulý týden jsem byla v zahraničí a nechtěla si kazit dovolenou. Včera protože jsem již byla mírně nervózní, jsem se objednala na zítra na kontrolu na gyndu. Ráno mi to nedalo a udělala jsem si test. Vyšel mi čistě negativní. Žádný duch. Přítele mám, ale určitě momentálně dítě nechceme. Myslíte si, že na opoždění můžou mít vliv všechny tyhle okolnosti - stres, zahraničí, sport? Sice jdu k lékaři zítra, ale chtěla jsem se tak nějak psychicky uklidnit, že těhotná snad nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36000
24.8.22 10:56

Těhotná nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.8.22 11:11

Nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.8.22 11:57

Hlavně se nestresuj, je to zbytečné. Těhotná nejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
24.8.22 15:30

Nejsi těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie