Dovolená pro dva v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
31.5.15 20:50

Dovolená pro dva v Egyptě

Ahojky, chceme ject s přítelem v červenci do Egypta, Marsa Alam nebo Hurghada. Tak by mě zajímali vaše zkušenosti, jak jste byli spokojené, rady jak a co vybrat, klidně doporučení přímo konkrétního hotelu a cestovku. Chtěli bychom slušný hotel na pláži, all inclusive, ale aby tam nebylo přelidněno. Přítel je hrozně natěšený na to potápění nebo šnorchlování, tak mě zajímalo kolik to tak stojí a probíhá. A všeobecně jak se tam nakupuje, jaké je jídlo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
31.5.15 21:36

@Carmen94 Marsa Alam, Sentido Oriental Dream…jedeme letos zase, s partnerem jen ve dvou. Uzasny predevsim na snorchlovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
31.5.15 22:10

My byli tady
Přímo u téhle pláže se láme korálový útes, takže na šnorchlování úplně ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.6.15 12:21

@Meluzinecka na ten jsem koukala v katalogu od Blue Style, měli jste to od nich? Byli jste spokojený? :) Četla jsem hlavně špatný recenze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.6.15 12:24

@Janik101 A celkově jste byli spokojeni? Jídlo, hotel, pláž? :) Ráda zkouším nová jídla, tak jestli se dalo z čeho vybírat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
1.6.15 12:46

@Carmen94 meli jsme a mame od Exim Tours, schvalne jsem se chtela podivat co u Blue Style pisou a na jejich strankach k tomu hotelu neni zadnej zajezd…spokojenost byla, kupovali jsme pres Invii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.6.15 13:00

@Meluzinecka no na stránky jsem nekoukala, ale mají ho v katalogu a ještě u toho napsáno, že ten zájezd nabízí jen oni :mrgreen:
s Exim Tours jsme byli minulý rok v Tunisu, taky přes Invii a spokojenost. :)
Takže jestli ho nabízí i Exim, tak to zvážíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
1.6.15 13:22

@Carmen94 byli jsme nadšení. Byla to fakt úžasná dovolená. (ale byli jsme v roce 2008). Hotel byl úžasný, čistý. Navíc se bydlelo v takových minidomečcích, ne v klasickém velkém hotelu, takže soukromí a klid. Velká pláž, takže si nezakopávala o další návštěvníky. Mám pocit, že pro tenhle hotel má ta pláž 1km, takže neleží hlava na hlavě.
Jídlo výborné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario