Tipy - pobyt u moře s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
337
29.5.15 15:19

Tipy - pobyt u moře s dětmi

Prosím, můžete mi poradit nějaké pěkné, nejlépe vámi odzkoušené letovisko? Mé neskromné požadavky - letecky, nedaleko letiště (krátký transfer), písečná pláž, vhodné pro děti 4 roky a 1 rok, nejlépe s jídlem, pokud možno na pláži. Měli jsme jet na Kos, ale raději jsme to zrušili a já si moc nevím rady s náhradní destinací. Chtěli jsme jet přelom červen/červenec. Předem moc děkuju za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
337
29.5.15 15:24

@JayLee Moc děkuju za tip, já bych ráda, ale malá zvrací již cca po deseti minutách cesty. Myslím, že bych během cesty zešedivěla, zvlášť pak v těch zatáčkách k moři - to by už pravděpodobně neměla co na sebe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.5.15 16:56

Je a mohu poprosit o info na ten krk? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
29.5.15 17:59

Ja byla s dvouletou dcerou na Krete a bylo to tam fajn. Byli tam vsichni pratelsky, maji radi deti. Ale je to uz tedy nejakou dobu, nevim, jak to tam chodi ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.5.15 18:20

@Patule existují prášky na kinetozu. Stačí je dát půl hodiny před cestou a je klid. Jinak bychom s dětmi nemohli cestovat nikam. Ani za město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
29.5.15 18:24

@Patule dobré zkušenosti mám s Tureckem obecně, pro straší určitě výborné místo, u mladšího si ještě nejsem jistá, ale co vím tak naši známí jezdí teda létají každoročně do Turecka a spokojenost maximální jak ze strany rodičů tak hlavně ze strany malé.

• Citovat
  • Upravit
4411
29.5.15 21:27

My měli se synem odletět přiští čtvrtek na Kos. No a stornovali jsme to :-( jsem s toho špatná a nemám sílu vymýšlet teď něco dál. Navíc mě tlačí čas tak letos asi žádná dovča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
29.5.15 21:27

My měli se synem odletět přiští čtvrtek na Kos. No a stornovali jsme to :-( jsem s toho špatná a nemám sílu vymýšlet teď něco dál. Navíc mě tlačí čas tak letos asi žádná dovča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.5.15 14:23

Všem moc děkuji za tipy, nakonec jsme vybrali Zakynthos. Zdá se, že splňuje vše, co jsme chtěli… @Ivčis Kdyžtak se podívej na nabídky cestovek, připadá mi to jako dobrá volba a vcelku adekvátní náhrada toho Kosu - taky jsem z toho byla přepadlá, že narychlo něco musím sehnat, ale vyřešilo se to vcelku rychle… @berry4 Já vím, že ty prášky existují, ale bohužel jsou jedinci, na které příliš nefungují. Problém zmírňují, ale zcela neřeší :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí