Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím, můžete mi poradit nějaké pěkné, nejlépe vámi odzkoušené letovisko? Mé neskromné požadavky - letecky, nedaleko letiště (krátký transfer), písečná pláž, vhodné pro děti 4 roky a 1 rok, nejlépe s jídlem, pokud možno na pláži. Měli jsme jet na Kos, ale raději jsme to zrušili a já si moc nevím rady s náhradní destinací. Chtěli jsme jet přelom červen/červenec. Předem moc děkuju za tipy.
@JayLee Moc děkuju za tip, já bych ráda, ale malá zvrací již cca po deseti minutách cesty. Myslím, že bych během cesty zešedivěla, zvlášť pak v těch zatáčkách k moři - to by už pravděpodobně neměla co na sebe. ![]()
Ja byla s dvouletou dcerou na Krete a bylo to tam fajn. Byli tam vsichni pratelsky, maji radi deti. Ale je to uz tedy nejakou dobu, nevim, jak to tam chodi ted.
@Patule existují prášky na kinetozu. Stačí je dát půl hodiny před cestou a je klid. Jinak bychom s dětmi nemohli cestovat nikam. Ani za město.
@Patule dobré zkušenosti mám s Tureckem obecně, pro straší určitě výborné místo, u mladšího si ještě nejsem jistá, ale co vím tak naši známí jezdí teda létají každoročně do Turecka a spokojenost maximální jak ze strany rodičů tak hlavně ze strany malé.
My měli se synem odletět přiští čtvrtek na Kos. No a stornovali jsme to
jsem s toho špatná a nemám sílu vymýšlet teď něco dál. Navíc mě tlačí čas tak letos asi žádná dovča.
My měli se synem odletět přiští čtvrtek na Kos. No a stornovali jsme to
jsem s toho špatná a nemám sílu vymýšlet teď něco dál. Navíc mě tlačí čas tak letos asi žádná dovča.
Všem moc děkuji za tipy, nakonec jsme vybrali Zakynthos. Zdá se, že splňuje vše, co jsme chtěli… @Ivčis Kdyžtak se podívej na nabídky cestovek, připadá mi to jako dobrá volba a vcelku adekvátní náhrada toho Kosu - taky jsem z toho byla přepadlá, že narychlo něco musím sehnat, ale vyřešilo se to vcelku rychle… @berry4 Já vím, že ty prášky existují, ale bohužel jsou jedinci, na které příliš nefungují. Problém zmírňují, ale zcela neřeší
.