Dovolená s cestovkou ( letadlem)

162
6.11.16 12:37

Dovolená s cestovkou ( letadlem)

Ahoj všem :)
Začala jsem koukat kam vyrazíme příští rok v létě na dovolenou. Mam dvě děti ( 7a 2 roky)mladší nerad cestuje autem ( hodně zvrací).
A teď k mému dotazu:) rozhodla jsem se že letos poletíme. Ale s Ck jsem nikdy ne letěla.
Vzdy jen sama ke kamarádům. Letos ale chceme jen sami a aby tam bylo vyžití pro děti, dojezd z letiště co nejkratší a jídlo all.
A buď Řecko nebo Španělsko odlet z Brna nebo Vídně.
Poradíte kde Vám bylo dobre a tohle vše by to splňovalo? Co jsem se koukala tak kalkulace kdyz bych zaplatila ted je treba na Rhodos 88000,– :( je mi jasne že zadarmo to nebude ale tohle je hrozna darda:(
Dekuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56294
6.11.16 12:44

@petkkaa využij first minute, tam se dá vcelku ušetřit a můžeš si vybírat. S dobrým pojištěním storna zájezdu.
Jinak - s cestovkou jeď, pokud potřebuješ delegátské služby - tzn. nechceš se o nic moc starat a prostě mít zázemí.
Pokud to nepotřebuješ, domluvíš se a cítíš se, že to zvládneš, tak klidně kup letenky a ubytování zvlášť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56088
6.11.16 12:45

Koukni na airstop.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
6.11.16 12:54

Ja prave chci asi cestovku. Ale ty ceny to je mazec. Kolik tak platíte za dovolenou letadlem? Jako 4člená rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.11.16 13:00
@petkkaa píše:
Ja prave chci asi cestovku. Ale ty ceny to je mazec. Kolik tak platíte za dovolenou letadlem? Jako 4člená rodina?

my vloni Řecko-Zakynthos, 2 děti nad 2 roky, a ještě infant do 2 let, 40500 s all inclusive na 11 dní. na last minute. ale z PRahy teda..ale tam jsou ceny podobný, jestli Praha, Brno nebo Vídeň. a letoivsko bylo asi 20 minut busem. ale jako my jsm skromní, nepotřebujeme na pláži, klidně půl kiláku od moře nám stačí, a 3 hvězda(po Evropě). No a letos Tunisko za 45000 na 14 dní s all., taky infant a 2 starší děti, a 4 hvězda.
my máme radši ty last minute, klidně týden před odletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
6.11.16 13:01
@petkkaa píše:

s cenou ti neporadím, ale na first je docela dost akcí typu jedno i dvě děti zdarma. Teď před vánoci už vylezou první katalogy, po novém roce určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
6.11.16 13:04
@Moise píše:
Pokud to nepotřebuješ, domluvíš se a cítíš se, že to zvládneš, tak klidně kup letenky a ubytování zvlášť :nevim:

To v mnoha případech vyjde dráž… nebo není rozumný let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
6.11.16 13:14

@j.a.n.i1 jak kdy, může to vyjít i levněji. ALe každopádně to chce hledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
6.11.16 13:19

@Moise Tak může, ono dost záleží na destinaci. Třeba v případě Bulharska jsem se uchýlila k přesně opačnému postupu, ač jsme tam jeli na konferenci, tak vyšlo levněji najít zájezd ve správném termínu, něž platit komplikovanou cestu (do letišť u pobřeží zrovna moc mezinárodních linek nelétá), dopravu z letiště a pak na něj, ubytování, jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
6.11.16 13:32
@j.a.n.i1 píše:
To v mnoha případech vyjde dráž… nebo není rozumný let.

Mám podobnou zkušenost. Srovnávala jsme cenu zájezdu s cestovkou a cenu, kterou mě nabídnul hotel + letenky. A individuálně to bylo dražší a to jsem ještě neměla připočtené transfery, pojištění. Přece jenom velká cestovka, která za sezonu obsadí v jednom hotelu třeba desítky pokojů, dostane jinou cenu než zákazník na recepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
6.11.16 13:43

@petkkaa my ted platili Bulharsko, 46tis na pláži s AI. Na 15 dni s odletem dopoledne a priletem pozdeji odpoledne, aby to bylo opravdu 15 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
6.11.16 13:47
@j.a.n.i1 píše:
@Moise Tak může, ono dost záleží na destinaci. Třeba v případě Bulharska jsem se uchýlila k přesně opačnému postupu, ač jsme tam jeli na konferenci, tak vyšlo levněji najít zájezd ve správném termínu, něž platit komplikovanou cestu (do letišť u pobřeží zrovna moc mezinárodních linek nelétá), dopravu z letiště a pak na něj, ubytování, jídlo…

jj, to ano. Já brala pořád v úvahu to Řecko, jak chtěla zakladatelka. Vím, že několik mých známých takhle v Řecku bylo a vyšlo je to líp. Ale jak říkám, všechno má svá pro a proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
6.11.16 13:51
@petkkaa píše:

Od 1.12. by Alexandria mela zacit prodavat za katalogove ceny. Do 30.11. maji FM, a to se s detma nevyplati. Od 1.12. jsou ceny katalogove, kdy se da vyuzit dite/deti zcela zdarma (nektere hotely jen 1 dite, druhe za cenu letenky; nektere hotely i deti 2). Nemuzes uplatnit slevu za vcasny nakup, ale neplatit za deti je vyhodnejsi. Mame to odzkouseno, my s manzelem za katalogovou cenu a syn 0,–Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.11.16 14:05
@xjuklickova píše:
@petkkaa my ted platili Bulharsko, 46tis na pláži s AI. Na 15 dni s odletem dopoledne a priletem pozdeji odpoledne, aby to bylo opravdu 15 dni.

tak ty odlety se ještě můžou změnit, na to bych nespoléhala. první a poslední den je ofiko určený k dopravě, a ne k rekreaci, takže pokud by to změnili, nezmůžete nic. nám jednou na Kypru změnili odlet domů z 10 večer na půl 6 ráno, takže transfer někdy v půl 3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
6.11.16 14:45

@slavuska1 samozrejme se to muze zmenit, ale letame tam temer kazdy rok a jeste se to nestalo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí