Dovolená s dětmi 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
15.11.17 17:14

Dovolená s dětmi 2018

Ahoj a dobrý večer. Byl jste někdo v nejbližší době na dovolené s dětmi destinace Turecko, Tunis apod.? Názory typu, že je to nebezpečné atd. nechci. díky :) :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1428
15.11.17 17:34

Byla… Kvůli jídlu bych tam se synem nejela, je to jinak kořeněný a pokud nejsi zvyklá, tak je průjem jistý… Pak nutná je balená voda. Důležité je poloha hotelu, protože často jsou daleko od centra a večer není kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
15.11.17 17:47

Záleží kolik je dětem… Pokud chodí aspoň na základku, tak asi jo. Já nemám ani ročního a s ním ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.17 17:49

@Kokysek Dobrý podvečer, já vím, že to slyšet nechcete, ale ono to je nebezpečné a ještě s dětmi… Za tu cenu v klidu seženete Řecko, my byly teď v létě a bylo to moc fajn. Vzhledem k tomu, že chcete do Tunisu, tak asi rozpočet moc velký nebude, ale teď do konce roku 2018 se dá pořídit za rozumnou cenu a mnohdy děti zcela zdarma třeba Sardinie - pracovala jsem v nejmenované CK a můžu říct, že tam si to opravdu užijete, ať už pojedete kamkoliv a pro děti je to též super zážitek… Na Tunis, Turecko a podobné se vyprdněte a jeďte třeba do toho Řecka - Rhodos a Kréta jsou asi nejlepší a cenově jsou na tom stejně jako Tunis a Turecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
15.11.17 17:50

Byli jsme jsme v červnu v Turecku a jinak normálně jezdíme. Nemám s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
15.11.17 18:02

Do Turecka jezdíme už 15 let, s dětma od 2 let, nikdy nebyl problém a vždy vše perfektní. Mohu porovnat i s Řeckem /Krétou/, ale Turecko je luxusnější ve všem/ hygiena, jídlo, vybavení hotelů../

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
15.11.17 18:09

Taky jsme byli s malou porvý ve dvou letech a žádný problém, v Turecku ani v Tunisu nebyl. Naposledy jsme byli letos, nebezpečnýho jsem tam neshledala nic.
A rozhodně tedy není pravda, že Kréta a Rhodos vyjdou cenově stejně jako Tunis. Řecko je strašně drahý cena tam rozhodně neodpovídá kvalitě, na příští rok tedy zdražilo i to Turecko, co jsem koukala.
A my tedy měli v Turecku dětský bufet, a rozhodně se tam dalo vybrat spousta jídla i normálně, co bylo nekořeněný a vhodný pro děti. Za mě nejlepší Turecko, je tam čisto, hygiena i zdravotní péče na dobré úrovni, což se třeba o řeckých ostrovech vždycky říct nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.17 18:42

@renap Díky moc ☺ mame tou dobou 8 letou a 1,5. Mame vybrany 5 hvezdickovy krasny hotel a ano v porovnani s Reckem je to uz jinde. A pravda je, ze 60tis.za dovolenou nedam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.17 18:46

Jinak se domnivam, ze nebezpecne je to dnes vsude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
15.11.17 19:15

@Kokysek A můžu se zeptat jaký hotel atermín? Máme taky 8 letou a nemáme s kým letět, nechce se nám samotným. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.17 19:22

:lol: Hotel Sea Planet Resort&Spa. Ale mame to pres Invii, na netu je to drazsi. A 20.8.-27.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.17 19:24

@renap klidne piste soukromou zpravu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
15.11.17 19:46

Letos jsme byli v Tunisku (10 + 6 a tou dobou půl roku), vše na jedničku, za srovnatelné peníze bych se dostala v Řecku možná na tříhvězdu půl kilometru od pláže. Na příští rok máme vybrané také Turecko, i když až na září. Občas se pokusíme vyjet někde po Evropě, ale nakonec se stejně vždy vrátíme do Egypta/Tunisu/Turecka. S dětmi tam jedeme hlavně odpočívat, plavat, blbmout na toboganech. Chceme se nechat těch pár dní obskakovat. Poměr cena/za ní získané služby je tady tím pádem nejlepší. K poznávání zemí se můžeme vrátit, až odrostou ale to jezdíme na vlastní pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.17 19:52

@katyna1984 super,díky moc! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
15.11.17 20:18

@Kokysek Tak tenhle termín bohužel nemůžem, malá má soustředění, určitě se vám bude líbit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí