Dovolená u moře 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
604
2.11.17 12:16

Dovolená u moře 2018

Pěkný den,
začínám přemýšlet co podniknout příští léto. U moře už jsem delší dobu nebyla. Dovolená by byla pro dva mladé dospělé (24 let) ale o nějaké diskotéky a podobně nestojime. Ocenila bych hezkou pláž, zeleň, klidně poblíž historické město. Nejradši bych písečnou pláž a polopenzi či all inclusive. Pro jednoho za max 15000 (lepší by bylo méně :D ).
Přemýšlela jsem nad Bulharskem, co myslíte? Naposledy jsem tam byla v Albeně a bylo to docela fajn. Země jako Tunis, Egypt atd určitě nechceme.
Jakou destinací v Bulharsku by jste poradili a klidně i konkrétní hotel? :)
Nebo by jste doporučili jinou zemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
2.11.17 17:50

Já ti nevím, za tohle bych jela raději někam do Řecka nebo Španělska.

• Citovat
  • Upravit
Mista1
20.11.17 12:15

Varna v Bulharsku je krásná :) já toužím po Turecku, ale tuhle zemi jsi asi slyšet nechtěla :D konkrétně ***edit admin - odstraněn odkaz

• Citovat
  • Upravit
6361
20.11.17 14:04

My byli v Primorsku, doporučují i Kitten (kousíček od Primorska). Ale to historické moc není. Historický je Nesebar. Osobní zkušenost nemám, ale v CK nám ho tenkrát doporučovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.18 08:01

A co Řecko?

A nepřemýšleli jste nad Řeckem? Nám se moc líbil třeba Zakynthos - dokonale splňuje, co chcete - krásné písčité pláže, je to hodně zelený ostrov a má zajímavá místa k vidění jak přírodní tak i historická. My byli v Laganas (naše foto zde https://www.kalimera-recko.cz/…o-zakynthos/ dalsi fotky ve Výletech a Památkách), což je celkem živé letovisko ale přes noc se musí ztišit kvůli hnízdícím kareta želvičkám - pěkná zajímavost ostrova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.2.18 08:07
@Jandour píše:
A nepřemýšleli jste nad Řeckem? Nám se moc líbil třeba Zakynthos - dokonale splňuje, co chcete - krásné písčité pláže, je to hodně zelený ostrov a má zajímavá místa k vidění jak přírodní tak i historická. My byli v Laganas (naše foto zde https://www.kalimera-recko.cz/…o-zakynthos/ dalsi fotky ve Výletech a Památkách), což je celkem živé letovisko ale přes noc se musí ztišit kvůli hnízdícím kareta želvičkám - pěkná zajímavost ostrova :)

To sice splňuje ale ne cenově, řecko v sezonu urcitě za 15tisic na osobu neseženou, jedině nějaky nic moc hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.2.18 08:12

@tulkakantnerova a proč nechceš Egypt? Podle mě je to nejlepší volba, krásné moře a za menší peníz už jsou opravdu kvalitnější služby než třeba v řecku.

Bulharsko tam ani moře neni moc pěkné. Řecko je krásné ale v sezónu opravdu drahé-letíme letos 2dospělí a dvě děti 2a7let a stálo to fakt pálku, kdyby syn nebyl tak malý tak letime do egypta za polovinu cenu do ještě luxusnějšího hotelu než do kterého letime letos na Rhodos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.18 13:50

@niki V Nasi byli minulou sezonu na Kosu na last minute za 13 tisic na osobu, s all inclusive, hotel hned u more.. bylo to na konci srpna.. takze i recke ostrovy se daji sehnat levneji..
Samozrejme zalezi jak kdo chce moc „luxus“ hotel, ale z osobni zkusenosti - cas jsme travili hlavne na plazich a na vyletech;) A priroda je tam fakt krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.2.18 14:05

@Jandour jasně každý má jiné požadavky na hotel, celkově řecko ma ty hotely o uroven níž než ten egypt třeba. A v tom egyptě je to moře nádhera prostě, to potápění nemá chybu.Ale jen řikam svuj názor že by jste jako mladá dvojice za ty peníze měli v egyptě paradní dovču :palec:
Jo last minute je fajn pokud nemusiš v práci nějak hlásit dopředu dovolenou a můžeš se prostě sebrat a letět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.2.18 15:46
@niki V píše:
@Jandour jasně každý má jiné požadavky na hotel, celkově řecko ma ty hotely o uroven níž než ten egypt třeba. A v tom egyptě je to moře nádhera prostě, to potápění nemá chybu.Ale jen řikam svuj názor že by jste jako mladá dvojice za ty peníze měli v egyptě paradní dovču :palec:

Mě na tom Egyptě odrazuje to, že je to celé vlastně „vězení“. Jsi v krásném letovisku, ale koupeš se pod dohledem samopalníků. A když vylezeš mimo areál hotelu, všude špína, bordel…

Někomu to nevadí, ale já chci k dovolené i hezká městečka, potulovat se, prohlížet si architekturu. :nevim: A i ty „normální“ jižní národy jsou na mě až dost kontaktní, natož Egypťané a Tunisané. :mrgreen:

Ale myslím, že je super, že tam Evropani jezdí. Spousta mých známých a tam jezdí opakovaně a skvěle si to užívá. Jamile bychom s tím přestali, tak se jim zhroutí ekonomika úplně a přeberou to islamisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
16.2.18 13:56

@Bábrdl ano to máš pravdu, jak vylezeš z hotelu a ještě do boční ulice, hrozná chudoba, bordel ale to patři k egyptu holt. A je to prostě levnější než turecko, řecko v sezónu. Je pravda že jsou otravní ti egypťani, já ale nemam problém je odpálkovat slušně, beru to jako jejich mentalitu. Frantici jsou zase moc nekontaktni to si nevybereš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.2.18 16:37
@niki V píše:
@Bábrdl ano to máš pravdu, jak vylezeš z hotelu a ještě do boční ulice, hrozná chudoba, bordel ale to patři k egyptu holt. A je to prostě levnější než turecko, řecko v sezónu. Je pravda že jsou otravní ti egypťani, já ale nemam problém je odpálkovat slušně, beru to jako jejich mentalitu. Frantici jsou zase moc nekontaktni to si nevybereš :nevim:

Já jsem taky nekontaktní :lol:

Já právě myslím, že si právě každý vybere.
A myslím, že je i správné jezdit do Egypta i Tuniska. Vozí se jim tam peníze a to je protilék proti chudobě.

Jen pro mne to není. Není to dovolená. Pro mě. Chci brouzdat upravenými ulicemi, očumovat architekturu atd.

Stejně jako pro mne není exotika. A přitom někdo musí mít Bali, Kapverdy, Mexiko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
16.2.18 17:15
@niki V píše:
@tulkakantnerova …Bulharsko tam ani moře neni moc pěkné. Řecko je krásné ale v sezónu opravdu drahé-letíme letos 2dospělí a dvě děti 2a7let a stálo to fakt pálku, kdyby syn nebyl tak malý tak letime do egypta za polovinu cenu do ještě luxusnějšího hotelu než do kterého letime letos na Rhodos.

Mně se v Bulharsku moře líbilo (Obzor, Primorsko, Sozopol). Když to srovnám s Řeckem tak tam bylo i příjemnější podnebí, kdy se v noci trošku ochladilo na krásných 20 stupňů. Zato v Řecku neskutečné vedro i v noci, všude samé zakrslé spálené keříky a přes den jako v peci, to není nic pro mne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.2.18 17:19

Já jsem taky pro Řecko, to nemá chybu, letos letíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.2.18 17:28

Mně úplně vyhovuje Chorvatsko, ale je drahé. :mrgreen:
Tak letos po čase prubneme Řecko, tam se dají sehnat lepší hotely za rozumnější peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí