Alpy - hotel na sjezdovce

5257
18.10.17 08:39

Alpy - hotel na sjezdovce

Prosím o tipy na osvědčené hotely přímo na sjezdovce buď v rakouských nebo italských alpách. Chceme jet s dětmi, tak by to tam nemusela být samá černá sjezdovka ;). Bez dětí jsme jezdili do Francie, ale tam se mi s nima nechce kodrcat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
18.10.17 09:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
18.10.17 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
18.10.17 10:32

Díky. Teda oboje vypadá trošku moc luxusně. Nám by určitě stačilo něco obyčejnějšího, na hotel většinou chodíme akorát spát :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
18.10.17 10:54

@mona77 no, v rakousku na sjezdovkách toho moc není. Bud luxusní hotely. Nebo spíše turistické chaty, kam to s dětma malýma moc není. Kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
18.10.17 11:19
@Lama Lama píše:
@mona77 no, v rakousku na sjezdovkách toho moc není. Bud luxusní hotely. Nebo spíše turistické chaty, kam to s dětma malýma moc není. Kolik je dětem?

Já právě vím, že s Rakouskem je problém. Kvůli dětem ale nechceme dojíždět nikde skibusem. Proto jsem si říkala, že bude schůdná i ta Itálie - není to zas o tolik dál.
Klukům je 7, jsou vcelku přizpůsobiví - tím teda neříkám, že chceme jet do nějaký místní blešárny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
18.10.17 11:24

My jsme ještě byli třeba tady: http://www.eiskarhuette.at/
ale řikam, byla to spíše turistická ubytovna, žádný hogofogo, společná sociálka. Ale zas jsme měli štěstí, že jsme tam zrovna byli sami. Ale zas ten luxus, že z postele rovnou do lyží bez drbání se kamsi skibusem nebo autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
18.10.17 11:57

Pak ještě vzpomínám todle- http://www.dresdnerhuette.at/
Jen upozornuji - oboje funguje tak, že auto necháš dole na parkovišti, nahoru na chatu bez auta Lanovkou. Ta Eiskarhuette uplně komplet, musíš k ní sjet na lyžích s batohem na zádech. Ta dresnerka jde z kapbinky pěšky, takže toho lze vzít víc. Nám vždycky stačil batoh s pyžamem, náhradníma ponožkama, trikem, ručníkem a kartáčkem. Dala jsem to i sama s dvěma dětma.

Ale zkrátka to Rakousko prakticky nikde není nějaké velkokapacitní levné ubytování přímo na sjezdovkách jako je všude ve Francii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.17 12:06

S detma na sjezdovce vybírej radeji Italii. Třeba oblast Tonale, Val di Sole, Madesimo apod.

• Citovat
  • Upravit
809
18.10.17 19:55

V Itálii je jich spoustu, stačí zvolit středisko a určitě něco vygooglíš
Třeba ve Val si Fiemme hotel Sportig. Ale počítej, že na sjezdovce jsou ty hotely většinou trochu dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
19.10.17 08:19

Ten hotel Sportig je tak zhruba něco, co jsem si představovala. Žádnej velkej luxus a je na sjezdovce. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí