Vánoční pobyt na horách pro dva

brambora12
5.10.17 11:57

Vánoční pobyt pro dva na horách

Zdravím všechny! :mavam:

Doma došlo na téma Vánoce a já si uvědomila, že s přítelem nemáme místo, kde je trávit spolu. Proto se chci zeptat vás - Máte někdo tip na konkrétní hotel, chatu, apartmán, cokoliv, kde se dá strávit Štědrý večer ve dvou? Představuji si pobyt na horách, byl někdo a kde? :) Děkuji za odpovědi a rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
5.10.17 12:07

No, pocitej s tim, ze ceny na horách budou dražší je sezona, me se libi krkonoše, pec pod snezkou, spindleruv mlyn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.10.17 12:15

Co takhle třeba Bookingcom nebo airbnb? Vyberes si podle svého gusta, navíc si ani nenapsala, jestli CR nebo Alpy…
jste dva bez deti, jedte po vlastní ose, zabukujte si něco ted a budete mit klid, pokud si koupis klasicky vanocni pobyt tak a) v Cechach nebude nebo nemusi byt snih a za b) české hotely jsou na vanocni pobyty predrazene

• Citovat
  • Upravit
brambora12
5.10.17 12:38

@Hanka1 Nezmiňovala jsem lokalitu schválně, protože je mi to celkem fuk, ale je pravda, že v Česku by to bylo jednodušší. Ale s tím booking nebo airbnb je to skvělý nápad! úplně jsem na tuhle možnost zapomněla! :D

• Citovat
  • Upravit
brambora12
5.10.17 12:40

S tím počítáme, ale pořád nemůžu najít nějaký hotýlek, co by mě opravdu zaujal! :)

• Citovat
  • Upravit
3839
5.10.17 12:44

Já bych si asi vyhledala na googlu horská městečka třeba v Rakousku v Alpách a pak hledala hotel na Booking.com podle lokalit, které se mi líbí.
Ale sama žiju v Krkonoších a do Špindlu bych mohla jezdit pořád, takže i tam je to super. Ale nepočítala bych moc se sněhem, takže radši ty Alpy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10325
5.10.17 12:55

@brambora12 Pivovar Trautenberk, Malá Úpa. TOP!!!
Případně se ubytovat někde vedle a sem zajím na jídlo a pitivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brambora12
5.10.17 13:03

@Premek_Orac Díky! určitě kouknu! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3064
5.10.17 13:10

Zadej si na netu Vánoční pobyty na horách. Najdeš tam spousty tipů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.17 13:45

Byli jsme teď v létě v Krkonoších, objednávala jsem na poslední chvíli přes Booking.com. Bylo to pro mě výhodnější hledání, kde je volno atd. než obvolávat jednotlivé penziony. Ale pan majitel mně říkal, že je lepší na přímo, protože by to bylo pro nás levnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix