Dovolená s dítětem 2 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.5.11 15:55

dovolená u moře s dítětem 2 roky

ahojky ,
měla bych prosbičku a byla bych moc rada pokud by někdo z vás měl tip na dovolenou.kam letet s 2 letým děckem k moři chtela bych chorvatsko ale aby to bylo po vsech stránkách vhodné pro tak malé dítě a jen letecky s krátkou vzdáleností od letistě a třebas i písečná pláž ,ale moc jich tam neni :)
pak bych chtěla pěkne ubytovani (vetší pokoj )
polopenizi asi nejlepe a ne moc rušné středisko prostě něco na doporučení .))))
moc díky
pěkný den všem MÍSA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21519
15.5.11 16:32

neporadím konkrétní místo, spíš mám návrh na zamyšlení. zkoušela ses podívat po hotelech v Bulharsku? Krátká cesta letadlem, písečné pláže, hodně hotelů přímo na pláži, hotely blízko u letiště.
klárka byla loni v bulharsku s babi a dědou a moc si to chválili, všichni přijeli nadšení.

jinak jeden poznatek k velikosti pokojů. není ožé vybírat hotely pouze podle velikosti pokojů. v každém hotelu jsou velké a malé pokoje. mnohokrát se nám to stalo osobně (buď jsme měnili nevyhovující ubytování nebo jsme jeli více rodin), kdy byl v rámci jednoho hotelu výrazný rozdíl ve velikosti pokojů, a to u stejné částky za dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
15.5.11 16:38

Ahoj, já ti taky skrz Chorvatsko neporadím, ale přimlouvala bych se také za Bulharsko :-D Byli jsme tam před dvěma lety tři rodiny s malýma dětma do tří let a bylo to úžasný :palec: Krátký let, do hotelu 40 minut autobusem, písečná pláž, večerní vyžití a hotel s AL, takže děti měly neustále k dispozici jídlo, pití..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 14:13
vercicek píše:
Ahoj, já ti taky skrz Chorvatsko neporadím, ale přimlouvala bych se také za Bulharsko :-D Byli jsme tam před dvěma lety tři rodiny s malýma dětma do tří let a bylo to úžasný :palec: Krátký let, do hotelu 40 minut autobusem, písečná pláž, večerní vyžití a hotel s AL, takže děti měly neustále k dispozici jídlo, pití..

ahojky moc diky ja jsem prave chtela to chorvatsko nebo dalmacii tedy i proto ze me prijde ,ze kdyby neco jakztakz se tam clověk domluví
ale kdyz je bude s CK je to v pohode i do bulharska a jeste jsme tam nebyly ale tam je taky asi umeni vybrat misto ktere je klidnejsi ze ?aby nebyly prelidnene plaze nebo tak …ale tak jsou velike takze to asi nehrozi .)))UZ VAZNE UVAZUJI RADEJI NAD TIM BULHARSKEM .))

misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
17.5.11 22:14

No co se Chorvatska týče, doporučila bych Podgoru, Pulu nebo Biograd na Maru, ale jsou tam kamínkové pláže, to asi pro dítě moc nebude :-( Jestli ale chcete letět, můžeš se kouknout na dovolenou v Řecku, Itálie 2011 je fakt, že se tam nedomluvíš jak v Chorvatsku, ale jezdí tam teď tolik Čechů a Slováků, že se našinci už i učí naší řeč :mrgreen: A pláže jsou hezčí než v Chorvatsku, písčité, v Itálii je podle mně pro děcka i lepší vyžití (různé lunaparky a pod.).

• Citovat
  • Upravit
18.5.11 15:14

Ahojky, my se letos taky chystáme poprvé na dovolenou s roční dcerou, na internetu jsem strávila týden, než jsem něco našla, rozhodovala jsem se mezi Řeckem, kde jsme byli už 2× a Bulharskem. Vyhrálo Bulharko a dlouho byl můj favorit hotel Sunrise v Lozenci /přímo na pláži, bazén, levno/. Nakonec vyhrál jiný, ale třebas se ti bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.11 14:53

ahojky cetla jsem tady uz o bulharsku hodne diskuzi nekdy i to ze tam neni zrovna cisto atd ..tak prave take hledam vhodne mistecko co jste nakonec vybraly ?
jedna pani tady doporucuji nejaky vetsi komplex ale delany primo pro deti ma tady i fotky a nevypada to vubec spatne tedy az na ty panelaky to bych se pak citila jako doma na sidlisti takze porad nevime kam v recku je moc teplo a uz jsme tam na rohodosu byly asi jsme vybraly spatne misto ale chci se podivat i jinam a kdyz je v bulharsku levne tak by to bodlo
misa
Panorama & Marina Freya Resort 3hvězdičkový hotel
mestecko vlas co na to rikate ???.))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix