Chorvatsko Vodice

12
8.5.11 10:51

chorvatsko vodice

Ahoj,zdravím,a prosím o radu.Chystáme se v červnu s 9-timěsíčním miminkem do Vodice na dovolenou,„na blint“.Máte někdo zkušenosti s tímto místem?Popř. prosím o radu ohledně ubytování a tak…Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17521
8.5.11 11:26
zorka77 píše:
Ahoj,zdravím,a prosím o radu.Chystáme se v červnu s 9-timěsíčním miminkem do Vodice na dovolenou,„na blint“.Máte někdo zkušenosti s tímto místem?Popř. prosím o radu ohledně ubytování a tak…Děkuji :-)

Ahoj,nechci ti brat radost z cestovaní ale pro mimi je to dost nevhodný místo.Pláže betonový plata,který vypadají jak uřízlá parkovišté. Po železných schodech nebo molech hned do hloubky.Žádné kaminky a piseček jako třeba na Makarský nebo v Brele,Omiši.Byla jsem tam za kámoškou když jsem byla v chorvatsku.Podle mě asi nejošklivější misto.Chorvat mám procestovaný celý včetné ostrovů.Mistní Chorvati radši jezdí k moři jinam.Jezdí tam údajně jen Češi

Příspěvek upraven 08.05.11 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.5.11 11:27

Ahoj, v cervnu s ubytovanim neni problem,kdyz pujdes od pristavu ulici nahoru tak urcite sezenes ubytovani za dobrou cenu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.5.11 11:30

plaz tam je umele vytvorena z jenmych kaminku takze betonu se bat nemusis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10567
8.5.11 11:32

Oosbně Vodici taky nedoporučuji. Buď ten beton a kousek dál v moři ostré skály a ježci v moři nebo pak kameny (menší), ale děsné vlny odpoledne. Pro prcka by ani nebylo kam dát bazének. Zkuste hledat jinde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.5.11 11:50

Taky bych zmenila lokalitu, pokud jedete „na blind“ a nemate jeste nic zajednano :wink:
My jedeme taky letos do Chorvatska a pidila jsem se hodne moc po vhodnem miste pro batole. Dulezite pro nas taky bylo, aby to bylo blizko na dojezd autem - vim, ze Gradac, Makarska, Omis apod. jsou nadherne, ale 15-20 hodin cesty nedame.
A nakonec u nas vyhral ostrov Rab, poloostrov Lopar, kde jsou pozvolne piscite plaze pro male deti a pritom je to autem 10 hodin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
8.5.11 12:21

Taky jsme tam byli a nikdy víc. Odradilo mě to tak , že jsem pak asi 8 let odmítala jet do Chorvatska. Za mě - je spousta hezčích míst …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
8.5.11 12:26

Žila jsem tam skoro 2 roky. Ptej se nebo raději napiš SZ. Myslím, že ti dokážu dost říci. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.11 18:41

Ahoj Callamiko,vidím,že tohle fakt nebyl dobrý nápad :-((Máš nějaký typ na pěknou dovču s miminkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.11 18:44

Prosím všechny,poraďte kam s malým mimčem a 12-tiletým klukem…Díky moc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.5.11 19:19

Jak uz jsem psala, my jedeme sem: http://www.lopar-apartments.net/cz/ :wink: Uz jsme na Loparu jednou s manzelem byli a je to tam fakt hezky. Jsou tam jak pozvolne piscite plaze pro prcky, tak jsme si nasli skalisko s borovici pro nas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
8.5.11 19:20
zorka77 píše:
Prosím všechny,poraďte kam s malým mimčem a 12-tiletým klukem…Díky moc… :lol:

Taky myslím, že je vhodnější Lopar. Vypadá to tam hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.11 19:26

A jak dlouho jste na Lopar cestovali?Musí se asi trajektem,že?Chceme jet 25.6.,to už by ta mělo být hezky…,doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.5.11 20:05

Jede se to cca 10 hodin, pojedeme pres Madarsko. Ano, jede se trajektem, ten je ale celkem kratky (pry ale v sezone o vikendech byvaji fronty). My jedeme v druhe pulce srpna a radeji jsme zvolili nevikendovy termin (pojedeme noc ze ctvrtka na patek), aby byly prazdne silnice a trajekt :wink:
Ale samozrejme v Chorvatsku je spousta krasnych mist, jen jsou trosku dale. Osobne jsme byli na Kastelske riviere, na Makarske, v Omisi, v Gradaci a vsude to ma svoje kouzlo. Jen se ta hezci mista vetsinou nachazeji dale na jihu - nejvic nas uchvatil Gradac, kdyybychom nemeli batole, tak jedeme tam, tam to fakt nemelo chybu (jedinou mouchou byla ta cca 18-hodinova cesta, kterou prave nechceme se Zuzkou absolvovat, neni zvykla jezdit autem) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.11 20:14

Aliiku,dík za odpověď.Ta dlouhá cesta je právě problém,vždycky jsme jezdili dolů a byla to nádhera.Jenže pro malého by ta cesta byla trápení :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí