Turecko v květnu

13503
2.5.11 09:07

Turecko v květnu

Ahoj
vcera jsem zakladala diskuzi o Egypte v kvetnu,ale jeste by me zajimalo Turecko.
Na netu jsem uz samozrejme hledala,nekdo pise super,nekdo ne,tkze vlastni zkusenosti prosim.
Tak v druhe polovine kvetna,pocasi a hlavne voda(bazeny,more).
Prece jenom je mi blizsi Turecko nez ten Egypt-hlaavne kvuli male.
Hotel 4+ by byl v Beleku,samozrejme AI.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
2.5.11 09:19

Já teda nevím ale podlě me bude dost studený moře…bazén by mohl být ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21944
2.5.11 09:25

my jsme byli lonni na konci června, takže o týde později. bazény byly v pohodě, i když po ránu lehounce studenější. moře bylo tak na hraně. manžel je zimomřivý, ten tam lezl s přemlouváním. já s klárkou jsme se koupaly v pohodě. ale delegátka říkala, že jsme měli netradičně chladné počasí (bylo kolem 30°), že běžně na konci června bývá kolem 40°.
na tom konci května se bojím, že moře bude chladné. ale bazény podle mého odhadu budou v pohodě.
belek je krásný a upřímně, s dítětem doporučuji spíš to Turecko než egypt. a´t už jde o jídlo a nebo aktuálně o celkovou bezpečnost. nechtěla jsem tě v tvé předchozí diskusi od toho zrazovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.5.11 09:41

Nozu diky,no ja mam na to stejny nazor,taky si myslim,ze je Turecko ve vsech ohledech lepsi nez Egypt,ale chtela jsem odjet s malou tak abychom se vratily do konce kvetna,v cervnu uz jedeme na hory.
A i kdyz sleduji pocasi v Beleku,tak v poledne je tam krasne,ale odpo ve tri uz chladneji(hernicky to jisti :wink: ).
Ja byla jak uz jsem psala loni na konci kvetna v Tunisku a more i bazeny chladne,i kdyz dalo by se,ale mala neplavala a ja tam s ni byla sama,takze jsem se ke koupani ani nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
2.5.11 10:43

Ahoj, my byli v Turecku před dvěma roky v Bodrumu od 16.5. do 30.5. Jeli jsme mimo sezónu kvůli dětem, aby nebylo úplně tak horko. A fakt super. Můžu doporučit!!! :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: Počasí super a moře se taky dalo. Takže bych opět neváhala :palec:

• Citovat
  • Upravit
21944
2.5.11 11:04

taminko, to určitě. hřiště a herničky tam mají úžasné. celkově jsou turci strašlivě dobře zařízení na děti. jsem z toho nadšená. už jsme tam byli dvakrát a jedeme letos zase. bohužel se teda upečeme, protože jedeme na začátku srpna. ale nedalo se to jinak naplánovat. ale zase bude moře jako kafe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.5.11 11:06

Mě by zajímaly recenze celkově na Belek. Chystáme se tam v září.
Doufám,že jsme zvolili dobře oblast co se týče pláž-vzdálenost od letiště-letovisko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
2.5.11 11:14

Ahoj,
mi jedeme 13.5. do 22.5. k Antalyi.
Zatim mam jen predpoved pocasi na tyden dopredu, ale uz tam bude pres 30 stupnu. Sice jeste obsac deste, ale myslim, ze to bude v pohode.
Jinak v resortu je aquapark a lunapark a spousta bazenu, takze i kdyby more bylo hodne studene, tak se je kde vyblbnout. I kdyz si myslim, ze po poledni uz se bude moct take skocit do more. Uvidime.
Jinak Egypt bych asi nechala az na pristi rok. ( ohledne nepokoju, ktere tam nedavno byli :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.5.11 12:06

No ja si myslim,ze Belek je super,cetla jsem same dobre recenze,jen mi ted znama rikala,ze more je spinave.
Chtela bych jet do hotelu Voyage Belek,je to tam super pro deti,takze male by se tam moc libilo.
Jen mam prave obavy z toho,aby more nebylo studene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.4.13 17:01

Má někdo zkušenost s TURECKEM koncem dubna? nabízí ted dobrý last minute na 19.4. konkrétně Alanya. Prosím zkušenosti jak je to s počasím a mořem… díík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.4.13 17:13

V dubnu bych nejela, neteř jela na konci května a moře ještě taky chtělo víc prohřát, mělo cca 22 st. a teplota vzduchu na konci května průměrně 26 st přes den a dva dny bylo zatáhnuto a přeprchalo a okolo 20 stupňů…Tak ten duben tak leda na poznávačku:-) Já jezdívám v září- to je voda i vzduch okolo 30 st, byla jsem dvakrát koncem června a přes den i 40 st a moře okolo 25-26 st. Prostě září je nejlepší. Do Turecka jezdím každý rok, tak moc jsem si ho oblíbila. Zatím vždy někam na Tureckou riviéru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.4.13 17:42

@olccaB Díky za info :-)… No pravě musíme vybrat něco v květnu. Potom už to z pracovních důvodů nepůjde. :? Minulí rok jsme byli na djerbě koncem dubna a počasí v pohodě kolem 28-30 na slunci. Tak jsem si myslela, že by na tom Turecko mohlo být stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.4.13 18:12

@eneerka
v tomhle obdobi to je i o stesti. kamoska treba byla na djerbe na konci kvetna a chodili v mikine a koupali se dvakrat…
ja jsem ve spanelsku a dneska je 27, pred tremi dny bylo ovsem 21. more studene jak led, ale to bude asi po zime vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.4.13 18:41

@eneerka to je spíš duben než květen, ne? Duben nebude nic moc na koupání, spíš až ten konec května, pokud můžete počkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.4.13 18:43

No nejjistější na počasí na konci dubna z blízkých destinací je Egypt, ale nevím, co ta politická situace tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí