Turecko v květnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
13.4.13 18:43

No nejjistější na počasí na konci dubna z blízkých destinací je Egypt, ale nevím, co ta politická situace tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.4.13 18:45

Nebo Kanáry, taky docela jistota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 11:46
@Kikunka.kiki píše:
Ahoj, odletame 2.6 Kleopatrina plaz- Alanya, jak tak koukam na pocasi tak hlasi pouze kolem 23 stupnu a dokonce 4 dny bourky. Mate nekdo zkusenosti s dovolenou v tomto obdobi a jak moc se da cekat ze bude takto osklive? Dekuji za rady :palec:

V Turecku by mě asi trápili jiné věci, než počasí :think:… odpověď na tvou otázku: Nemám zkušenosti, ale je to prostě o náhodě. Příroda si nevybírá, takže sousedka v tuhle dobu mohla mít krásně a vy budete mít relativně ošklivo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
19.5.16 12:46

Já mám osobní zkušenost s Alanyí. Byli jsme 6 dní, z toho 3 pršelo půlden. Turnus před náma měl nonstop déšť, tak se opíjeli pod slunečníkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.16 13:35
@Kikunka.kiki píše:
Ahoj, odletame 2.6 Kleopatrina plaz- Alanya, jak tak koukam na pocasi tak hlasi pouze kolem 23 stupnu a dokonce 4 dny bourky. Mate nekdo zkusenosti s dovolenou v tomto obdobi a jak moc se da cekat ze bude takto osklive? Dekuji za rady :palec:

teď nekoukej na předpověď, přesná bude jen den dva před.. co chceš řešit, když stejně odletíš? Zkušenosti - jak kdy :nevim: zažila jsem týden zimy, nebo taky vedra jak sviňa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
19.5.16 20:42

Neboj, bude hezké počasí… Předloni jsme tam byli v květnu - od 22.5. - celou dobu modré nebe, moře asi 22 st., protože máme radši teplejší moře létáme spíše na podzim. Krásnou dovolenou přeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
20.5.16 10:54

Sledovat počasí má fakt cenu, jen pár dní dopředu, vše ostatní je statistika..já hodně lítám a počasí v destinaci si zjišťuji na www.divoch.cz tam je to po dnech od roku 2005 a z toho už se něco /statisticky/ odhadnout dá, třeba ta Alanie tam přímo není, ale Antalie je kousek a skutečně pro toto období je nejčastěji kolem 25, ale třeba 1.6.2009 bylo 35 a většinou je sluníčko. Letos jsem tam byl v březnu a bylo krásně a všechno se chystalo na sezonu a i pár odvážlivců se koupalo v moři..určitě neděláš chybu, že letíš a nenech si to otrávit nějakým sýčkováním od různejch rozumprdů, že je tam nebezpečno atd..jsem přesvědčen, že o nic víc než v Praze…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix