Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHOJKY VE VODICÍCH JSME BYLI PŘED 4 ROKY, JE TAM PRÍMA, AŽ BUDETE HLEDAT APT, TAK ZKUSTE INFO KANCELÁŘ. NEJLEPŠÍ PLÁŽ BYLA V MÍSTĚ, CO ŘÍKAJÍ „BLATA“, MRKNI NA JEJICH MAPU, BYLO TO TAM FAKT SUPER ![]()
Tak nevím,zatím jseš asi jediná,kdo mi Vodici schválil pro dovo s miminkem…Ale každopádně dík za info,podívám se na net ![]()
zorka77 píše:
Tak nevím,zatím jseš asi jediná,kdo mi Vodici schválil pro dovo s miminkem…Ale každopádně dík za info,podívám se na net
Mojí kamarádce se tam taky líbilo, protože nikdy v životě jinde nebyla, ani v Chorvatsku ani jinde..Když jsme jí ale vyzvedli a jela s náma na ostrov Pelješac, tak byla uplně v šoku, kde to byla. Ona to tenkrát vyhrála v nějaké soutěži a dali ji vybrat jen z tohohle a ještě něco, už nevím co, protože to bylo uplně nejlevnější
Ta Vodice byl nápad našich známých.Jezdili jsme vždycky dolů a na krásná místa jako Trogir nebo Primošten.Ale to bylo bez mimi,jen s větším synem,tak nevadila ani ta dálka…Ale podle reakcí je Vodice super spíš jen na výlet
Ráda bych prosadila Istrii,ale tam jsme nikdy nejezdili,tak budu ráda za typy
Ti známí se bojí,že tam bude zima,ale jedem 25.6.,tak myslím,že už bude teplo ![]()
zorka77 píše:
Ta Vodice byl nápad našich známých.Jezdili jsme vždycky dolů a na krásná místa jako Trogir nebo Primošten.Ale to bylo bez mimi,jen s větším synem,tak nevadila ani ta dálka…Ale podle reakcí je Vodice super spíš jen na výletRáda bych prosadila Istrii,ale tam jsme nikdy nejezdili,tak budu ráda za typy
Ti známí se bojí,že tam bude zima,ale jedem 25.6.,tak myslím,že už bude teplo
Primošten miluji,tak jsem byla asi 6×. Je to nádherný místo. Na Istrii je chladněji, konec června by mohl být ok, pokud nechytnete déšt. To jsem chytla jednou v červnu a celý týden v prdeli.. ![]()
No,když máš fakt kliku,tak v pr…můžeš být i v krásném Primoštenu
Před 2 roky na konci června teplota kolem 15 - 18 stupňů,vichřice a výpadky proudu
Takhle jsme prožili skoro polovinu dovči.Chvílema jsem si připadala jak ve filmu Kokosy na sněhu,na letní dovo se vozí kraťasy a trička…takže jsem na sebe navlíkla všechno,co přesahovalo kolena a lokty
Moc toho nebylo a stylisti by čuměli
Paráda!!!Přesto je Chorvatsko úžasný ![]()
NO vidíš a mě se tam líbilo, ubytování jsme měli asi 400m od centra, byl tam klid a betonové pláže se mi zdají vhodnější, právě pro bazének. My byli vloni s 10 měsíční holčičkou u Zadaru (jezdíme tam často) je tam taky beton a paráda, lepší nez malé kamínky. Je pravda že to tam je kousek od břehu hlubší, ale pro takhle malé mimi, které stejně nemůže samo do vody si myslím v poho. Jediné co mě tam štvalo, byly ostré skály a ježci, ale ty byli dál, tam jen dospělí
. Uvidíš, koukni se na ta „Blata“ opravdu je tam klid a do města kousek. Jinak můžu pro taková prtata doporučit okolí Zadaru, je to blíž a super, letos tam jedeme zase ![]()
Dobrý den, pokud mohu za sebe doporučuji Povljanu, já tam byla a i letos se tam chystám s malou 3 letou dcerkou, je to tam poklidné, pláže suprové…více mohu na mail…ráda vše zodpovím yvetadolakova@seznam.cz
![]()