Chorvatsko Vodice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.5.11 13:23

AHOJKY VE VODICÍCH JSME BYLI PŘED 4 ROKY, JE TAM PRÍMA, AŽ BUDETE HLEDAT APT, TAK ZKUSTE INFO KANCELÁŘ. NEJLEPŠÍ PLÁŽ BYLA V MÍSTĚ, CO ŘÍKAJÍ „BLATA“, MRKNI NA JEJICH MAPU, BYLO TO TAM FAKT SUPER :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.5.11 19:22

Tak nevím,zatím jseš asi jediná,kdo mi Vodici schválil pro dovo s miminkem…Ale každopádně dík za info,podívám se na net :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.5.11 19:26
zorka77 píše:
Tak nevím,zatím jseš asi jediná,kdo mi Vodici schválil pro dovo s miminkem…Ale každopádně dík za info,podívám se na net :-)

Mojí kamarádce se tam taky líbilo, protože nikdy v životě jinde nebyla, ani v Chorvatsku ani jinde..Když jsme jí ale vyzvedli a jela s náma na ostrov Pelješac, tak byla uplně v šoku, kde to byla. Ona to tenkrát vyhrála v nějaké soutěži a dali ji vybrat jen z tohohle a ještě něco, už nevím co, protože to bylo uplně nejlevnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.5.11 20:40

Ta Vodice byl nápad našich známých.Jezdili jsme vždycky dolů a na krásná místa jako Trogir nebo Primošten.Ale to bylo bez mimi,jen s větším synem,tak nevadila ani ta dálka…Ale podle reakcí je Vodice super spíš jen na výlet 8-) Ráda bych prosadila Istrii,ale tam jsme nikdy nejezdili,tak budu ráda za typy :palec: Ti známí se bojí,že tam bude zima,ale jedem 25.6.,tak myslím,že už bude teplo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.5.11 21:34
zorka77 píše:
Ta Vodice byl nápad našich známých.Jezdili jsme vždycky dolů a na krásná místa jako Trogir nebo Primošten.Ale to bylo bez mimi,jen s větším synem,tak nevadila ani ta dálka…Ale podle reakcí je Vodice super spíš jen na výlet 8-) Ráda bych prosadila Istrii,ale tam jsme nikdy nejezdili,tak budu ráda za typy :palec: Ti známí se bojí,že tam bude zima,ale jedem 25.6.,tak myslím,že už bude teplo :think:

Primošten miluji,tak jsem byla asi 6×. Je to nádherný místo. Na Istrii je chladněji, konec června by mohl být ok, pokud nechytnete déšt. To jsem chytla jednou v červnu a celý týden v prdeli.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.5.11 21:55

No,když máš fakt kliku,tak v pr…můžeš být i v krásném Primoštenu :cry: Před 2 roky na konci června teplota kolem 15 - 18 stupňů,vichřice a výpadky proudu :cert: Takhle jsme prožili skoro polovinu dovči.Chvílema jsem si připadala jak ve filmu Kokosy na sněhu,na letní dovo se vozí kraťasy a trička…takže jsem na sebe navlíkla všechno,co přesahovalo kolena a lokty :dance:Moc toho nebylo a stylisti by čuměli :poblion: Paráda!!!Přesto je Chorvatsko úžasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 07:46

NO vidíš a mě se tam líbilo, ubytování jsme měli asi 400m od centra, byl tam klid a betonové pláže se mi zdají vhodnější, právě pro bazének. My byli vloni s 10 měsíční holčičkou u Zadaru (jezdíme tam často) je tam taky beton a paráda, lepší nez malé kamínky. Je pravda že to tam je kousek od břehu hlubší, ale pro takhle malé mimi, které stejně nemůže samo do vody si myslím v poho. Jediné co mě tam štvalo, byly ostré skály a ježci, ale ty byli dál, tam jen dospělí :lol: . Uvidíš, koukni se na ta „Blata“ opravdu je tam klid a do města kousek. Jinak můžu pro taková prtata doporučit okolí Zadaru, je to blíž a super, letos tam jedeme zase :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ywett 1972
22.6.11 12:57

povljana

Dobrý den, pokud mohu za sebe doporučuji Povljanu, já tam byla a i letos se tam chystám s malou 3 letou dcerkou, je to tam poklidné, pláže suprové…více mohu na mail…ráda vše zodpovím yvetadolakova@seznam.cz :-D :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix