Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím zkušenost, s dovolenou do Egypta
s tříletakem do Hurghady…na co si dát pozor a co to horko?
chceme letět teď v srpnu
@MatkaMama píše:
Prosím zkušenost, s dovolenou do Egyptas tříletakem do Hurghady…na co si dát pozor a co to horko?
chceme letět teď v srpnu
Proč zakládáš diskusi, když se tu na to téma právě diskutuje?
V srpnu je tam na padnuti vedrem - manzel to kdysi pojmenoval „fenem do ksichtu“. S malym ditetem bych tam v srpnu opravdu nejela.
Co vás lidi na tom tak láká? Péct se uprostřed pouště a dostat sra*ku. Já bych ve 40ti stupních chcípla, i to moře musí být teplý.
Na pyramidy bych jela to jooo.
Egypt mam rada, ale jet s triletym ditetem v srpnu do Egypta je fakt sileny. My tam letame v dubnu a uz v te dobe je tam jak u nas v lete
@Barbucha3 píše:
Co vás lidi na tom tak láká? Péct se uprostřed pouště a dostat sra*ku. Já bych ve 40ti stupních chcípla, i to moře musí být teplý.Na pyramidy bych jela to jooo.
Taky nechápu to už je tento týden několikátá diskuze.
Vlastně vím, je to levné. ![]()
Ani kdyby mě někdo zaplatil. Dám si třešně, zapiju mlikem a posseru se doma. ![]()
S takto malým děckem do toho vedra je sebevražda. ani levná cena to nezachrání.
@aiwwa píše:
Taky nechápu to už je tento týden několikátá diskuze.
Vlastně vím, je to levné.
Ani kdyby mě někdo zaplatil. Dám si třešně, zapiju mlikem a posseru se doma.
To je takový " luxus" pro chudé. Takové druhé Chorvatsko.Po napadení Rusa žralokem v zátoce bych se ani v moři necítila komfortně. S třešněmi máš pravdu, ale tady to nevysvětlíš. Co když se dítěti něco zdravotně přihodí? Bude se čekat hodinu na sanitku jako v Řecku, kde teď umřela Češka? Bude mít zakladatelka koule mít dítě na kapačkách v nějaké místní nemocnici, bez znalosti řeči a víry v úroveň místního zdravotnictví? Tak to raději ten Mácháč.
@MatkaMama píše:
Prosím zkušenost, s dovolenou do Egyptas tříletakem do Hurghady…na co si dát pozor a co to horko?
chceme letět teď v srpnu
jako to už je vážně divné - jsi asi osmá, která tu za dva dny založila diskusi - v srpnu do Egypta - s dvouletým, tříletým, 4,5letým, 5letým
![]()
to jsi pořád ty, nebo je vás víc??
v srpnu do Egypta letí jenom de.bil, a s malými dětmi korunovaný de.bil,
ale užijte si to
@Burj Chalifa píše:
To je takový " luxus" pro chudé. Takové druhé Chorvatsko.Po napadení Rusa žralokem v zátoce bych se ani v moři necítila komfortně. S třešněmi máš pravdu, ale tady to nevysvětlíš. Co když se dítěti něco zdravotně přihodí? Bude se čekat hodinu na sanitku jako v Řecku, kde teď umřela Češka? Bude mít zakladatelka koule mít dítě na kapačkách v nějaké místní nemocnici, bez znalosti řeči a víry v úroveň místního zdravotnictví? Tak to raději ten Mácháč.
ty jo, tak nevím, srovnávat Egypt s Chorvatskem se moc nedá, a Chorvatsko je asi o 90 % na lepší úrovni, a to nejsem zrovna milovník kamenných pláží, v Chorvatsku jsem byla jednou a bylo to docela fajn, do Egypta bych neletěla žádný měsíc, ani kdyby mi platili
@stinga píše:
jako to už je vážně divné - jsi asi osmá, která tu za dva dny založila diskusi - v srpnu do Egypta - s dvouletým, tříletým, 4,5letým, 5letým![]()
![]()
![]()
![]()
ale užijte si to
Ano, mohu potvrdit, byla jsem v srpnu a dodneška na to vzpomínám ![]()
@stinga píše:
jako to už je vážně divné - jsi asi osmá, která tu za dva dny založila diskusi - v srpnu do Egypta - s dvouletým, tříletým, 4,5letým, 5letým![]()
![]()
![]()
![]()
ale užijte si to
Naháněčka CK? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Naháněčka CK?
já nevím
nebo někde v Chánově rozdávají levné letenky 1+1 zdarma??
![]()