Dovolená sama s dvěma dětmi

1217
30.6.18 10:59

dovolená sama s dvěma dětmi

Ráda bych strávila týden někde v pensionu s mými dvěma dcerami - 1 a 5 let. Doporučíte mi takové místo, kde to bude ideální? Vnitřní herna, bazén, hřiště, příjemné prostředí, dobré jídlo, atd. Ideálně, aby to bylo něco většího, abychom tam případně poznaly nějaké kamarádky. Takže žádná chaloupka s pár pokojíky.
A druhý dotaz - nechcete se k nám někdo přidat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1745
30.6.18 12:15

Vrátila jsem s dcerou (6 let) před dvěma dny tady odtud: https://www.hotel-dolnimorava.cz/ a popravdě řečeno jedná se snad o první dovolenou, na které jsem nenašla jediný zápor. Pěkné ubytování, výborné jídlo (bohatě nám stačila polopenze), bazén, velká vnitřní herna a bezvadné animační programy pro děti. V okolí je pak spousta vyžití pro děti (dětské parky, lanovka, trampolíny, naučná stezka s úkoly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
30.6.18 12:24

@Taara69 To vypadá skvěle!!! ale ta cena? 3000 za noc… tak nevím, jestli už se nevyplatí za 21 000 jet k moři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
30.6.18 12:54

My byli 2× v hotelu Panorama u Blanska a byli jsme moc spokojení. Je fakt, že vloni už nám tolik nechutnalo jídlo, změnili šéfkuchaře, ale už jsme tam byli mimo letní sezónu, takže nebyly večeře formou bufetu, ale servírované a to taky dělá své. Jinak perfektní vybavení pro děti, animační program, zoo-koutek. Dcerám se tam moc líbilo. http://www.hotelpanorama.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
30.6.18 13:14

@Taara69 To vypadá dobře, to si pořádně prostuduju :-) díky za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
30.6.18 13:16

@Berenikee - nééé, my měly nějaký balíček - myslím, že „Rodinný pobyt na horách“ se to jmenovalo, vyšlo to asi na 13 000 na 5 nocí a super bylo, že v ceně byly i neomezené vstupy do těch 3 dětských parků (takže jsme šly na mamuta 3× za den) a lanovka, taky neomezeně. Za celou dobu jsme utratily akorát za vstupné na Stezku v oblacích a za pití. Já mám hrozně akční dítě, takže se tam super vyřádila a výborné byly i ty animační programy, že i já jsem si sama krásně odpočinula nebo si šla sama na hodinu zaplavat nebo do posilovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
30.6.18 13:48

@Taara69 no vypadá to fakt úžasně. Už jsem jim psala :-) ALe je blbý, že sama s dvouma dětma se od nich nehnu, takže fitko ani plavání nehrozí no. Leda byste si s náma chtěla dát repete :-ddd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
30.6.18 14:30

@Berenikee - jely bychom od minuty, ale 2× rořně mi tohle finance nedovolí. Dceři je 6 a na ty animační programy chodila třeba na hodinu sama, ony se tam o ně starají, ale samozřejmě, s roční to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí