Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Byl někdo na dovolené ve Španělsku s dětmi? 🙂 Popřípadě kde? 🙂 Děkuji 🙂
@Scholzova píše: Více
Hodněkrát. Valencie, Mallorca, Tenerife, Malaga ( a celá Andaluzie)
Mallorcu, Tenerife a fuelte venturu ( nejsem si jistý, jestli to dobře, píšu) mohu doporučit.
My prakticky nikam jinam nejezdíme, zatím jen Španělsko. Pojedeme možná přes vánoce, možná příští rok.
Dvakrát Mallorca, Tenerife, Lanzarote, Málaga. Všude naprosto parádní, Španělé milují děti ![]()
@Pani_judita no úplně všude to není moc pro děti, třeba Costa Brava je pro děti dost na nic, ale to co ty zmiňuješ, je super ![]()
@stinga myslela jsem z mnou vyjmenovaných míst, že bylo všude parádně ![]()
i když třeba na té Mallorce člověk taky musí vybírat, některá města jsou poměrně divoká a jezdí se tam hodně na rozlučky se svobodou (např Magaluf). My jsme byli v Alcudía a El Muro a tak bylo skvěle ![]()
@Pani_judita píše: Více
jo, však s tebou souhlasím, že tvé místa jsou fajn ![]()
my na Mallorce Paguera a Illot - obojí bylo pro děti fajn
,,Zdravím děvčata,, teď jsem se vratila z dovolené ve Španělsku, konkrétně Costa del sol - Malaga.. A musím říct, že to bylo super.. Měli jsme teda menší problém, že děti nechtěli jít na kamínky a měly s tím velký problém… (psychický)
tak jsme našli i pláž kde byl písek a pozvolný vstup..
Za sebe nejvíce doporučuju Mallorku s dětma.. Tam to milují nejvíc.. písek, spousta hotelů pro děti.. ![]()
Já bych se bála, že tam letos dostanu po d.zce. Popravdě bych konkrétně třeba Mallorce přála rok úplně bez turistů, bysme viděli ten nářek. Hlavně že teď sprejují, nadávají a polévají lidi močí.
Byli jsme v Costa Brava a v Costa del Sol. Pro malé děti mi ani jedno úplně vhodné nepřišlo, velké vlny, kousek od břehu schod a propad dolů, brzo hloubka. Vhodnější místo je třeba dost hledat.
@Liberalissima píše: Více
rodiče s mou dcerou přiletěli z Mallorcy v tuto neděli, nic takového se tam neděje, to jsou vždycky nafouknuté novinářské bubliny, prožili úžasnou dovolenou
Příspěvek upraven 07.08.24 v 22:53
@stinga píše: Více
No já právě jednoho takového zlitého znám, takže asi záleží na náhodě ![]()
Jsem ráda, že vaši s dcerou si dovolenou užili v pořádku ![]()
@lucad77 píše: Více
jo, tyhle místa nejsou vůbec vhodné pro děti, já jsem tam byla s rodiči ve věku cca 10-12 každý rok, už jsem uměla plavat, tak jsem neměla problémy, ale moje matka-neplavec se tam málem utopila, zachránila ji německá turistka, když máma křičela Hilfe - my s otcem byli pod slunečníkem a neviděli jsme ji, ani neslyšeli