Dovolená Španělsko s dětmi

214
23.7.24 09:07

Dovolená Španělsko s dětmi

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Byl někdo na dovolené ve Španělsku s dětmi? 🙂 Popřípadě kde? 🙂 Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
23.7.24 09:16
@Scholzova píše: Více

Hodněkrát. Valencie, Mallorca, Tenerife, Malaga ( a celá Andaluzie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
23.7.24 10:53

@Scholzova Oropesa de Mar, Mallorca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
23.7.24 14:43

Mallorcu, Tenerife a fuelte venturu ( nejsem si jistý, jestli to dobře, píšu) mohu doporučit.

My prakticky nikam jinam nejezdíme, zatím jen Španělsko. Pojedeme možná přes vánoce, možná příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.7.24 14:45

Dvakrát Mallorca, Tenerife, Lanzarote, Málaga. Všude naprosto parádní, Španělé milují děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
23.7.24 14:48

@Pani_judita no úplně všude to není moc pro děti, třeba Costa Brava je pro děti dost na nic, ale to co ty zmiňuješ, je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.7.24 15:09

@stinga myslela jsem z mnou vyjmenovaných míst, že bylo všude parádně :)

i když třeba na té Mallorce člověk taky musí vybírat, některá města jsou poměrně divoká a jezdí se tam hodně na rozlučky se svobodou (např Magaluf). My jsme byli v Alcudía a El Muro a tak bylo skvěle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
23.7.24 15:12
@Pani_judita píše: Více

jo, však s tebou souhlasím, že tvé místa jsou fajn :palec:
my na Mallorce Paguera a Illot - obojí bylo pro děti fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natynaty1
7.8.24 16:17

,,Zdravím děvčata,, teď jsem se vratila z dovolené ve Španělsku, konkrétně Costa del sol - Malaga.. A musím říct, že to bylo super.. Měli jsme teda menší problém, že děti nechtěli jít na kamínky a měly s tím velký problém… (psychický) :dance: tak jsme našli i pláž kde byl písek a pozvolný vstup..
Za sebe nejvíce doporučuju Mallorku s dětma.. Tam to milují nejvíc.. písek, spousta hotelů pro děti.. :D

• Citovat
  • Upravit
12884
7.8.24 16:31

Já bych se bála, že tam letos dostanu po d.zce. Popravdě bych konkrétně třeba Mallorce přála rok úplně bez turistů, bysme viděli ten nářek. Hlavně že teď sprejují, nadávají a polévají lidi močí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
7.8.24 20:56

Byli jsme v Costa Brava a v Costa del Sol. Pro malé děti mi ani jedno úplně vhodné nepřišlo, velké vlny, kousek od břehu schod a propad dolů, brzo hloubka. Vhodnější místo je třeba dost hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.8.24 22:50
@Liberalissima píše: Více

rodiče s mou dcerou přiletěli z Mallorcy v tuto neděli, nic takového se tam neděje, to jsou vždycky nafouknuté novinářské bubliny, prožili úžasnou dovolenou

Příspěvek upraven 07.08.24 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
7.8.24 22:52
@stinga píše: Více

No já právě jednoho takového zlitého znám, takže asi záleží na náhodě :nevim:

Jsem ráda, že vaši s dcerou si dovolenou užili v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.8.24 22:54
@Liberalissima píše: Více

a na kterém byl místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.8.24 22:57
@lucad77 píše: Více

jo, tyhle místa nejsou vůbec vhodné pro děti, já jsem tam byla s rodiči ve věku cca 10-12 každý rok, už jsem uměla plavat, tak jsem neměla problémy, ale moje matka-neplavec se tam málem utopila, zachránila ji německá turistka, když máma křičela Hilfe - my s otcem byli pod slunečníkem a neviděli jsme ji, ani neslyšeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí