Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A co když táta kterého hledáš není dobrý táta a mamka ví co dělá když ti o něm neřekla? Co čekáš od táty? Když a tebou do teď nebyl (ač je to kruté) nejspíše neměl zájem. Co si na takovém vezmeš… Mrzí mě že nemáš tátu a cítíš se nenaplněná, ale možná kdo ví? Je to tak správně…
Někdy není výhra mít tátu. Může to být alkoholik třeba. Promluvila bych si s mámou. Řekla bych jí, že nebudu zkoumat kde žije apod., ale ať řekne pravdu. A pokud je mrtvý a ona to ví, tak by měla i vědět, kde je pohřbený. Mohla by říct alespoň bez jména, kdo to byl. Jestli spolužák, kamarád, soused, jednorázovka na diskotéce… a taky proč lhala( pokud lhala). Ale chápu tě, já poznala tátu až v šesti.
Ahojj, nevím jestli tohle pořád jede protože když jsem hledala podobné věci jsou buď z roku 2011 a podobně.. Možná to bude znít divně ale chci pomoct s mým takovým problémem.. Předem říkám že je mi 14 a vím že tu nemám podle pravidel nic dělat tak prosím nenahlašujte mě
Takže jdeme k tématu, chtěla bych hrozně mít tátu ale nemám, nevím vůbec kdo to je a mamka mi nic neřekne, řekla mi že umřel ale podle dopisů co si psali to tak není.. a vyptávat se ji na to opravdu nechci protože nemáme moc dobrý vztah.. A nikdo z mé rodiny neví kdo byl můj táta. Ja si myslím že on ani neví že mě vůbec má
. V rodném listě taky není napsaný a mě štve jak kámošky cpou všude své otce, jedna kámoška mi to dělá furt- posílá mi s ním fotky, videa a cokoliv jiného. Prostě je mi líto že nemám nikoho komu bych se svěřila a nebo kdo by mě obejmul, řekl by že všechno bude v pohodě a prokázal mi lásku kterou rodiče svým dětem dávají protože od mamky ji nedostávám vůbec protože má své jiné dítě které je její miláček (tohle dítě otce má). Takže jestli nemáte nějakou radu? Vím že je tohle trapné psát někam na internet ale mě to trápí už hroznou dobu.. 

Jinak doufám že mi někdo aspoň odepíše
Ps.: jak jsem tu nová moc neumím s tima kategoriema