Dovolená Šumava (Srní, Kašperské Hory)

Anonymní
2.7.17 09:40

Dovolená Šumava (Srní, Kašperské Hory)

Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s ubytováním na Šumavě v oblasti kolem Kašperských hor ev. Srní a blízké okolí? Můžete doporučit nějaký apartmán nebo např. nějakou ekofarmu i s ubytováním? Je mi jasné, že všechno je již hodně plné, proto čím víc doporučení, tím lépe :) Ideálně i s nějakým zázemím pro malé děti (pískoviště, trampolína..).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.7.17 10:03

Uvítám i tip v této oblasti kde dobře vaří a mají k dispozici např. dětský koutek nebo nějaké malé hřiště. Snad někdo poradíte :)

• Citovat
  • Upravit
2612
2.7.17 10:31

Bauru dvur-spica, pro deti.Byli jsme vloni a opravdu doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.7.17 11:24

My jsme byli v roce 2009 tady. Děti jsme v té době neměli, tak nějak jsme po dětskejch aktivitách nekoukala. jen mě napadá, že našim dětem by se líbilo v menším muzeu v Kašperských Horách (na náměstí), kde byla zvířátka.

http://penzionpodzdanovem.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
2.7.17 12:15

Byli jsme pred par lety tady, kousek od Kasperskych Hor: http://www.apartman124.cz/
Ubytovani super, i pro deti, ale bylo to bez stravy (s plne zarizenou kuchyni). A z okolnich hospod jsem byla dost zoufala, v Kasperkach jsme snad nenasli jedine misto, kde by mi nejak extra chutnalo, chovali se k nam slusne a nedala jsem za obed pul vyplaty. Ale tak treba se to za tech par let zmenilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.17 21:48

Děkuju za rady. Mohu poprosit ještě o tip na dobré jídlo v okolí Nové Hutě, Kvildy a Srní?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix