Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Uvítám i tip v této oblasti kde dobře vaří a mají k dispozici např. dětský koutek nebo nějaké malé hřiště. Snad někdo poradíte ![]()
Bauru dvur-spica, pro deti.Byli jsme vloni a opravdu doporucuji
My jsme byli v roce 2009 tady. Děti jsme v té době neměli, tak nějak jsme po dětskejch aktivitách nekoukala. jen mě napadá, že našim dětem by se líbilo v menším muzeu v Kašperských Horách (na náměstí), kde byla zvířátka.
Byli jsme pred par lety tady, kousek od Kasperskych Hor: http://www.apartman124.cz/
Ubytovani super, i pro deti, ale bylo to bez stravy (s plne zarizenou kuchyni). A z okolnich hospod jsem byla dost zoufala, v Kasperkach jsme snad nenasli jedine misto, kde by mi nejak extra chutnalo, chovali se k nam slusne a nedala jsem za obed pul vyplaty. Ale tak treba se to za tech par let zmenilo ![]()
Děkuju za rady. Mohu poprosit ještě o tip na dobré jídlo v okolí Nové Hutě, Kvildy a Srní?
Ahoj,
Ideálně i s nějakým zázemím pro malé děti (pískoviště, trampolína..).
nemáte někdo zkušenost s ubytováním na Šumavě v oblasti kolem Kašperských hor ev. Srní a blízké okolí? Můžete doporučit nějaký apartmán nebo např. nějakou ekofarmu i s ubytováním? Je mi jasné, že všechno je již hodně plné, proto čím víc doporučení, tím lépe