Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Poradíte kam letět s dcerkou 2 a půl roku? Chtěla bych asi studia bez stravy. Kočár mám v plánu ještě vézt.
Loni jsme byli v Parze. Letos bych chtěla nějaký ostrov.
A ještě jeden dotaz, která cestovka má nějaké větší slevy na dítě na last minut?
Díky za reakce ![]()
@smutná máma píše:
Poradíte kam letět s dcerkou 2 a půl roku? Chtěla bych asi studia bez stravy. Kočár mám v plánu ještě vézt.
Loni jsme byli v Parze. Letos bych chtěla nějaký ostrov.
A ještě jeden dotaz, která cestovka má nějaké větší slevy na dítě na last minut?
Díky za reakce
Nevím, která cestovka má jaké slevy, ale letos je Řecko snad nejdržší za posledních hodně let
.Navíc jsou zájezdy dost přebrané. Na druhou stranu pokud hcete studia bez stravy, tak toho jsem viděla celkem dost už kolem 9-10 tis. Dítě platí dle mě vždy kolem těch 8000,–, od 2 let standardní cena. V Řecku jsme byli již na vícero místech, pro děti se nám hodně líbil Zakynthos-písčitá pláž, pozvolný vstup do moře, prý je fajn Kréta(tam jsme ještě nebyli), Rhodos, ale jen pár letovisek s písčitou pláží, Thassos- opět písčité pláže, pozvolný vstup, ale na prd doprava(letadlo+ trajekt).Na Kosu např. letovisko Mastichari-písek a pozvolný vstup,…