Hotel Strofades beach Zakynthos

2054
30.6.17 14:19

@angela155 schválně jsem se podívala na recenze, a dobré recenze to má tak od Čechů, Rumunů nebo Bělorusů. Všichni ostatní píšou o špíně apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2513
30.6.17 14:58

My tam byli pět let zpátky, takže už to může být úplně o něčem jiném, ale zkušenost napíšu. Ubytování takový průměr, ale na tom pokoji jsme stejně jen přespávali. Hotel v rozumně klidné části města, ale dojít za nějakými nákupy a tak se dalo v pohodě. Jídlo super, bazén taky ok, kousínek k moři bez přecházení silnice a teda ten animační tým, to byla naprostá bomba, na to vzpomínám dodnes. Pořád ho tam má Alexandria?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.6.17 16:42

Byli jsme dva roky zpatky. Velka spokojenost. Jidlo vyborne, animacni tym taky, bazen cisty, more blizko. Pokoje nejsou moc velky luxus, rekla bych normal, akorat koupelna byla zklamanim. Za tu cenu jsem cekala ubytovani lepsi. Ale jak uz tady bylo receno, na pokoji jsme byli jenom pres noc. A moc jsme si dovolenou uzili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.6.17 16:44

Snack mezi jidly byl u bazenu, ale je fakt, ze v jinych hotelech byva nabidka lepsi. Ale jidlo mo tam chutnalo moc, loni jsme byli na Rhodosu a tam jsem byla z jidla hodne zklamana, jedla hlavne snacky na plazi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
1.7.17 11:21

@angela155 známá byla ve Strofades beach v květnu a spokojená. My se vrátili z jiného hotelu, také v Tsilivi, teď ve středu. Středisko pro děti fajn, pláž také. Na pláži u Strofades jsem teda byla jen brzo ráno nebo k večíru, na koupačku jsme chodili úplně nalevo k malému přístavu /pláž Gaidaros/, od Strofades byste se teda prošli, ale tam to bylo pro děti parádní, málo lidí, pohodička. Tak ať se dovča vydaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
1.7.17 19:17

Byli jsme tam v srpnu a u bazenu nebyl problem. Neni jich tam nejak silene moc, ale nejsem typ, ktery by brzy vstaval, aby mel lehatko. Kolem 9:30 snidane, pak k bazenu a v pohode jsme vzdy sehnali misto. Mala diky animacnim programum nechtela vubec k mori, chodila tam pro ni za trest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
2.7.17 08:44

@angela155 My jsme byli ve studiích Callinicas až ke konci Tsilivi a all in jsme měli v hotelu Azure resort & spa, vyšlo to hodně dobře cenově, jen jsme museli prostě capkat :-D /ale bylo to cca 5 minut pěšky od sebe/. S dětmi 4 a 7 let a úplně v pohodě. Ale bez animací, nevím, jestli to bylo tím, že ještě nebyla plná sezóna, ale u nás to vůbec nevadilo, děti se účastnit z nějakého důvodu stejně nechtějí :D Hotel, ve kterém jsme byli ubytovaní, v úplně klidné části, hned vedle aquaparku /ten pro děti super/, Tsilivi jako takové myslím pro děti moc dobrá volba. Ono asi celý Zakynthos /tedy kromě Laganas, to jediné bych asi vynechala/. Já myslím, že co jsem četla recenze na Strofades, když jsem hledala dovolenou, že chybu neuděláte. A máte to tuším hned na pláži, takže ranní procházky :palec: Já taky párkrát ráno po šesté razila na pláž, nikde nikdo, paráda :) V Tsilivi je na každém rohu autopůjčovna, vyjeli jsme s dětmi na dva dny /a i tak to pro mladší bylo únavné, ty dva dny úplně stačily/ po ostrově, je fajn, že je tam všude blízko, a ke koukání toho je opravdu hodně. Moc se mi líbila pláž Xigia /na fotkách/, s dětmi je fajn přírodní park Askos se zvířátky, taky jsme byli na pláži Gerakas na jihu ostrova, kde jsem si zaplavala se želvou ;), v Kalamaki podívat na přistávající letadla, no je tam toho spousta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.19 17:45

Ahoj. Byl v tomto hotelu někdo letos (nebo tam ještě je)? Jak se vám tam líbilo? V neděli tam letíme tak pár aktuálních informací by bylo fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
28.9.19 15:30

Už pozdě, ale my byli v srpnu. Líbilo se mi tam moc. Příští rok pojedeme tamtéž. Myslím že náročný rypavy člověk si tam nedostatky najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
19.1.26 21:21

Ahoj, nebyli jste někdo v tomto hotelu? Chtěla bych čerstvé recenze. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie