Dovolená Turecko 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
4.12.17 20:21
@anetis píše:
Neustále mě dostává jak je tady v ČR každej pokakanej z Tuniska, Turecka, Egyptu a dalších takových zemí :D
Sorry jako, ale opravdu jste všichni tak zmanipulované z novin a televize?
V největší krizi jsem byla v Tunisku..a ejhle přežila jsme a nic se mi nestalo, a všichni lidi byly v klidu.
Já sama ženská v Izraeli, chodila jsem sama po městě i v zapadlých uličkách..a ejhle..žiju, a všichni v pohodě, nikdo se mě nesnažil zastřelit, přepadnout, znásilnit.
Lidi proberte se a cestuje, ničeho se nebojte
…psala z Hurgady den před svojí smrtí 13. července 2017 šestatřicetiletá Češka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.12.17 20:30

Bože můj na to jsem tady čekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
4.12.17 20:32

V Turecku jsme byli pred 4 lety s 2 malyma detma, blondaci jsme komplet vsichni a nikdo nas teda neobtezoval. Byli jsme teda v jednom z luxusnejsich resortu, do ktereho jezdili prakticky vyhradne nemecti turiste ( dovolenou jsme kupovali pres nemeckou CK)… resort jsme teda nemeli duvod opoustet a bylo to moc fajn. Personal mily, jidlo super, hotel cisty, more a plaz taky…Bylo to ovsem jeste pred aktualni krizi. Ted uz bych tam ( vubec s detmi) nejela. Kazdy si o tom - a o me - muze myslet co chce, ale ja bych tam proste nejela. Taky mam dceru atopicku… jezdime s ni do Italie a do Chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.12.17 20:34

My tam byli loni, létáme tam často, jako pro boha živýho, proč by vás jako turci měli obtěžovat? Ne, tak nikdy nás tam nikdo neobtěžoval, nikdy nám nikdo nikoho neunesl a neumím si to dost dobře představit, že by se v turistickém letovisku unášely blondýny. A v červnu je tam parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.12.17 20:36
@Burj Chalifa píše: …psala z Hurgady den před svojí smrtí 13. července 2017 šestatřicetiletá Češka…

no on ten Čech, co na něj spadl ten most v tom Chorvatsku taky před smrtí psal určitě domů, že jsou v pohodě na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.12.17 20:39

@Agrion četla jsi letošní léto o těch Polácích, jak ji hromadně znásilnili, v Rimini, pak jí chtěli utopit, jeho brutálně zmlátili, chtěli ho umlátit, v letovisku v Rimini, v plné sezóně v podvečer :nevim: Byla jsi někdy poslední dobou na Sicílii ( moje milované místo), tam už by člověk neystrčil nos :nevim: Ale samozřejmě každého věc, jen je otázkou, kde je víc nebezpečno a co říkají statistiky o turistech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.12.17 20:42
@anetis píše:

Majitelka cestovky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
4.12.17 20:49
@anetis píše:

A divíš se? Bezva že jsi v pořádku, upřímně ti to přeju, ale už dost velké počty turistů se ze zemí jako Tunis nebo Egypt nevrátily.
Ale to ani z vánočních trhů v Německu, jasně. Z vycházky v Tróji přes Vltavu zatím ještě ano.

Jinak ovšem neváhat, náš stát nepochybně má ještě dost stovek milionů na výkupné za každou slepici, která se někam na vlastní pěst vydá.

PS, Turecko byl ještě před pár lety můj sen. Jak jsem vyrostla z telecího věku, tak po událostech posledních let, a hlavně politickému útlocitu a toleranci jejich prezidenta, by mě tam nedostali ani heverem už z principu. Ale já jsem holt ten zapšklý internetový Čecháček. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
4.12.17 20:56

@LAlezane kolik turistů se nevrátilo? A z Turecka?

@Burj Chalifa píše: …psala z Hurgady den před svojí smrtí 13. července 2017 šestatřicetiletá Češka…

A to samé mohlo psát jenom letos asi 1100 čechů, než se vydali na svou poslední cestu po našich silnicích. Nejezdíš tedy autem? Je to ottiž daleko nebezpečnější, než dovolená v muslimské zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.17 21:04
@renap píše:
@LAlezane kolik turistů se nevrátilo? A z Turecka?A to samé mohlo psát jenom letos asi 1100 čechů, než se vydali na svou poslední cestu po našich silnicích. Nejezdíš tedy autem? Je to ottiž daleko nebezpečnější, než dovolená v muslimské zemi.

tohle jsem přesně čekala. Hrušky a jablka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
4.12.17 21:11

@Burj Chalifa Já zase čekám, kdy vytáhneš to o tšch strašných betonových komplexech, kde se turisti akorát přežírají a chlastají a nevytáhnou paty :mrgreen:
Prč hrušky a jabka? Každý někam jede, někdo autem do Lhoty a někdo do Turecka, jde o to, při čem je statisticky větší riziko, že se nevrátí. Jednoznačně vyhrává to auto, tak proč plašit lidi a strašit teroristama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.17 21:18
@renap píše:
@Burj Chalifa Já zase čekám, kdy vytáhneš to o tšch strašných betonových komplexech, kde se turisti akorát přežírají a chlastají a nevytáhnou paty :mrgreen:
Prč hrušky a jabka? Každý někam jede, někdo autem do Lhoty a někdo do Turecka, jde o to, při čem je statisticky větší riziko, že se nevrátí. Jednoznačně vyhrává to auto, tak proč plašit lidi a strašit teroristama?

vyjet autem často musíš, ale volbu destinace dovolené Ti okolnosti nenařizují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
4.12.17 21:21

@Burj Chalifa a jestli chceš nebo musíš, to nějak mění to riziko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.12.17 21:34
@LAlezane píše:
A divíš se? Bezva že jsi v pořádku, upřímně ti to přeju, ale už dost velké počty turistů se ze zemí jako Tunis nebo Egypt nevrátily.
Ale to ani z vánočních trhů v Německu, jasně. Z vycházky v Tróji přes Vltavu zatím ještě ano.

Jinak ovšem neváhat, náš stát nepochybně má ještě dost stovek milionů na výkupné za každou slepici, která se někam na vlastní pěst vydá.

PS, Turecko byl ještě před pár lety můj sen. Jak jsem vyrostla z telecího věku, tak po událostech posledních let, a hlavně politickému útlocitu a toleranci jejich prezidenta, by mě tam nedostali ani heverem už z principu. Ale já jsem holt ten zapšklý internetový Čecháček. :andel:

Ono jde vidět, že jsi toho asi moc neprocestovala.
Ano ano jsi ubohej čecháček :lol:
Znám plno cestovetelů a tvrdí to co já :) Ale někdo kdo cestuje dejme tomu 2-3× za rok a nic víc, tak bude mít názor jako ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
5.12.17 06:50

@terinka4444 Nestesti se muze stat kdekoliv…obeti kriminality, se clovek muze pri trose smuly stat taky kdekoliv… ale jet do politicky nestabilni zeme, si clovek muze rozmyslet. Vzdyt to Turecko bylo fakt kousicek od obcanske valky :nevim: Od ty doby co mam deti vybyram uz dovolenou jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí