Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky …manžel přišel s tím že chce jet na dovolenou,autem do chorvatska v termínu kdy já budu cca 28tt.P/okud mi to lékař dovolí tak rozhodněne autem(to bych nedala ani já ani mladší syn),ne tak pozdě a Chorvatskomě neláká.
Nemáte někdo zcestovalý typkde je letní počasí na přelomu dubna a května,kde je to pěkné pro malé děti,dá se tma letecky a celkově to vyjdelevně?Jestli teda něco takového existuje…i když teda myslím že doktor mě nepustí ale kdyby náhodou… ![]()
Hlavně si zjisti, jestli tě pustí do letadla, vím, že tam těhule moc pouštět nechtějí a vyžadují potvrzení lékaře, ale nevím od kolikátého týdne.
Typ dovolené - druh dovolené - turistická, pobytová, horská, koupací…
Tip na dovolenou - doporučení lokality, hotelu
Strašně se to plete a obojí má jiný význam.
Za sebe doporučím něco úplně jiného - zkuste pobyt v akvaparku někde na Slovensku, v Rakousku nebo v Maďarsku (podle toho odkud jste). My moc nemusíme cestování a současně se rádi koupeme a tohle nám přijde jako výborný kompromis. Loni jsme byli v Tatrách - celodenní koupání jsme střídali s tůrami a výlety. Bylo to super. (Což u vás ty tůry asi nehrozí)
Mám stejný problém v létě rodím a chtěli by jsme ještě předtím jet na dovolenou s 1,5letou holčičkou poraďte kam k moři v tom dubnu se dá letět popř dojet autem a aby to nebylo daleko…