Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni…
asi začnu dost smutně,ale ještě nikdy jsem nebyla u moře
Přítel mě chce vzít někam kde bych na dovolenou nikdy nezapoměla.
V létě jedeme do Chorvatska do bungalovu s dětmi na 14dní,ale v květnu nebo červnu,chce přítel,abychom spolu jeli někam na 10ti dení dovolenou bez dětí…a já vůbec nevím,kde to je hezký a i něčím zajímavý a né abych celejch 10dnů proležela u moře…tím Vás moc prosím o radu…předem Vám moc děkuji
Tak bud nějaká fakt exotika
to by se líbilo mě---a nebo bych chtěla do Egypta na plavbu po Nilu…to by se mi asi líbilo víc než se poválet 10 dní na Maledivách ![]()
Já bych chtěla na Maledivy, třeba
Ale jinak bych vyrazila na nákupy do Francie ![]()
Traccy píše:
mě dost láká Turecko nemáte někdo zkušenost?
já mám zkušenost, mně se tam moc líbilo…
je to uz 5let, takze si to nepamatuju
, ale celkove je to tam hezké, mne se teda libi skoro vsude, vsude nachazim neco neobvykleho a Turecko je zrovna takove neobvykle vsim, stavbama, pamatkama, jidlem, lidma, proste je to jiné a stojí to za to to videt ![]()
cesta letadlem do Neapole, pak trajekt, ostrov úžasný - moře,termály,horké prameny, turistika např. na nejvyšší vrchol, super cestování busem po celém ostrově, romantika, každý hotel s termálním bazénem, super strava,
Nejkrásnější San Angelo - každý rok tam tráví dovolenou Gott
My bydleli ve Foriu,/natáčel se tam film Nebožtíci přejí lásce/ hotel Hibiscus
@Traccy píše:
mě dost láká Turecko nemáte někdo zkušenost?
Záleží mezi jakými zeměmi vybíráš. Jestli třeba mezi Tureckem a Egyptem, jela bych do Egypta.. Jestli mezi Tureckem a třeba Itálií jela bych do Turecka..Záleží fakt nad se rozhodujete.. jestli kdekoliv po světě, Turecko bych vynechala ![]()
Turecko mi nikterak zajímavý nepřijde..Má spoustu krásných památek a zajímavých míst,ale všechno je děsně daleko
To je prostě země,kam se jezdí spíš za hezkým koupáním a pohodlné dovolené.
Myslím,že spoustu krásných míst můžete vidět v Itálii. At už bys volila sever,třeba s ubytováním na Lago di Garda,můžete vidět Veronu,jezdit na kole,vykoupat se..
Nwbo oblast koelm Florencie,Pisy,Sieny.. ![]()
Nebo jak psali holky,na jihu Ischia ![]()
Krom nespočet památek,hezké přírody a relativně pěknýho koupání se v Itálii ještě úžasn najíte ![]()