Egypt - jaké letovisko?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
449
12.3.12 23:13

Egypt

Ahoj
chtěla bych se zeptat,když na dovolenou do Egypta,tak kam vím,že bych chtěla někam k moři,ale nevim kam poraďte mi prosím nějaké letovisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
12.3.12 23:18

Abych řekla pravdu, měla jsem jet do Egypta, ale nakonec jsem se rozmyslela, byl mi vymluven i kamarádem z cestovky. Ale záleží, co čekáš a do jakého hotelu pojedeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
12.3.12 23:33

My jsme byli v Egyptě 2× - 1× Hurghada a 1× Sharm. Teda v tom Sharmu se mi líbilo víc. Někdy bych chtěla navštívit i letovisko Taba, které je blízko hranic Izraele a Jordánska a tudíž bychom tam jeli na výlety :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.3.12 23:36
MUFICE píše:
My jsme byli v Egyptě 2× - 1× Hurghada a 1× Sharm. Teda v tom Sharmu se mi líbilo víc. Někdy bych chtěla navštívit i letovisko Taba, které je blízko hranic Izraele a Jordánska a tudíž bychom tam jeli na výlety :pankac:

To zní zajímavě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
12.3.12 23:43

Ahojky, já byla v Egyptě dostkrát, miluju šnorchlování a potápění, takže zničené přeplněné pláže, které jsem viděla v centru Sharmu (Naama Bay) a v Hurghadě mě moc nebraly..ale Marsa Alam a nové hotely, panenský podvodní svět…nádhera!! :palec: kdykoliv se tam vrátím, je tam klid, čisto, personál, který mluví několika jazyky.. my byli v hotelu Radisson Blu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
12.3.12 23:47

a hotely vybírat určitě 5* a ty nejnovější..pokud bude novej hotel 4, tak bych se toho taky nebála..pozor na levné ceny 5, většinou jsou to staré velké hotely, kde nestíhají opravovat.. V Sharmu můžu doporučit taky hotel Rehana Royal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
13.3.12 00:05

Děkuju…Marsa Alam mě nejvíce zaujala už podle vyprávění známých :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
13.3.12 00:05
Dydynky píše:
a hotely vybírat určitě 5* a ty nejnovější..pokud bude novej hotel 4, tak bych se toho taky nebála..pozor na levné ceny 5, většinou jsou to staré velké hotely, kde nestíhají opravovat.. V Sharmu můžu doporučit taky hotel Rehana Royal :palec:

S těma 5*hotel souhlasím :pankac: My byli v obou hotelech zn. Iberotel a byla jsem spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
13.3.12 04:57

Byla jsem tam taky několikrát i s těma výletama do Izraele. Super zážitek. Jen ne s dětma. Taky pozor na výběr, je dost hotelů, kde je krásný vodní svět - potápění, ale přístupy do moře jsou z mola po schodech, pro děti dost obtížné, zato korály a atd. Jinak ta 5hvězda nutná.

• Citovat
  • Upravit
3900
13.3.12 06:01

V Sharmu jsou koraly nadherne, ale musis vedet do jake casti. Rozhodne nebrat Naama Bay a Nabq Bay. My byli v hotelu Reef Oasis Beach Resort a byla to nadhera. Pak byly pekne koraly u Dreams Beach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
13.3.12 06:52

My jsme byli v r.2007 Sharmu. Hotel Iberotel Fanara (pozor existuje ještě Faraana), je to vedle hotelu co psala Arumba. Hotel, pláž i šnorchlování byli super. Rozhodně by jsme tam chtěli ještě jednou vyrazit. Takže bud pojedeme zase do tohoto hotelu nebo do Marsy Alamu. Tu už jsme měli v hledáčku tenkrát, ale to tam byl turistický ruch ještě v plenkách a zradilo nás, že by jsme tam museli jet ještě asi 3-4 hod. autobusem z letiště v Hurgádě. Dneska už je v Marse mezinárodní letiště. Pozor, ale ne všechny zájezdy přistávají právě tam. Lepší by bylo se v případě této destinace na to informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
13.3.12 06:55

My jsme byli také v Marsa Alam, je to více na jihu, takže, když se jede takhle z kraje sezony, je tam teplejší moře. Moře úžásné, s pozvolným stupem, korály. V okolí teda spousta rozestavěných hotelů, ale nám to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.3.12 08:45
Jenika píše:
Byla jsem tam taky několikrát i s těma výletama do Izraele. Super zážitek. Jen ne s dětma. Taky pozor na výběr, je dost hotelů, kde je krásný vodní svět - potápění, ale přístupy do moře jsou z mola po schodech, pro děti dost obtížné, zato korály a atd. Jinak ta 5hvězda nutná.

to asi ano, kamarád byl v egyptě ve 3* a celou dobu trávil v pokoji na wc…mně osobně egypt neláká ani trochu, takže bych volila tu destinaci poblíž hranic a jezdila na výlety do Izraele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.3.12 10:25

Loni v květnu jsme byli v Tabě v 4* hotelu a deset dnů jsme z něj nevytáhli paty. Hostů bylo v celém komplexu tolik co členů personálu (po odpolednách jsme s čísšníky a uklizeči hráli volejbal) tj. cca 20, holky měly pro sebe každá svého číšníka a bazénového čističe a zahradníka, my s manželem jsme se hodně zdržovali v moři a prozkoumávali útesy okolo Faraonova ostrova, ve velmi poklidném tempu jsme se přesouvali mezi pláží, bazénem, bary a restaurací. Na původně plánovaný výlet do Eilatu (na Izraelské straně) nedošlo, nebylo proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
13.3.12 10:46
isand píše:
My jsme byli v r.2007 Sharmu. Hotel Iberotel Fanara (pozor existuje ještě Faraana), je to vedle hotelu co psala Arumba. Hotel, pláž i šnorchlování byli super. Rozhodně by jsme tam chtěli ještě jednou vyrazit. Takže bud pojedeme zase do tohoto hotelu nebo do Marsy Alamu. Tu už jsme měli v hledáčku tenkrát, ale to tam byl turistický ruch ještě v plenkách a zradilo nás, že by jsme tam museli jet ještě asi 3-4 hod. autobusem z letiště v Hurgádě. Dneska už je v Marse mezinárodní letiště. Pozor, ale ne všechny zájezdy přistávají právě tam. Lepší by bylo se v případě této destinace na to informovat.

My taky byli v hotelu Iberotel Fanara :pankac:
A s tím dojezdem busem do Marsy Alam je to teda voprus, taky jsem to četla v několika recenzích :cert:

Ještě bych chtěla nějaký polopoznávací zájezd po památkách po Nilu. Ráda bych plula od Asuánu až do Luxoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí